28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Az A4 íves etikett címke jellegzetességei

Az A4 íves etikett címke használata főként azoknak ajánlott, akik nem szeretnének tekercses címke nyomtatót vásárolni, de időközönként mégis etikett címkét kell nyomtatniuk.

Az A4 íves etikett címke megkönnyítheti az Ön életét is

A tintasugaras fénymásolókban és lézernyomtatókban használható A4 íves etikett címke a Webmaxx kínálatában is megtalálható. Számos területen használható, akár általános címkézési feladatokról, akár speciális alkalmazásról (hűtőház, kábeljelölés, biztonsági zár, stb.) vagy más ipari/vegyi felhasználásról van szó.

Egyre több felhasználó választja ezt a kellékanyagot, ami egyszerűen és gyorsan megnyomtatható az üzemekben, irodákban megtalálható tintasugaras és lézernyomtatókkal. Minek köszönhető ez? Az irodai eszközök kiemelkedő nyomtatási minőségének és nagy sebességének.

Az A4 íves etikett címke nyomtatása biztonságos

Amennyiben Ön a megbízható minőségű A4 íves etikett címkék közül választ, akkor nem kell aggódnia a nyomtatója/fénymásolója élettartamáért. Az elakadásmentes felhasználást a speciális hordozó, illetve a teljesen sima és hajlékony felületű etikett címkék garantálják.

Bár az A4 íves etikett címkék a tekercses kivitelű kellékanyagoknál némileg szűkebb méret- és alapanyag választékban állnak rendelkezésre, mégis képesek lefedni a felmerülő igényeket. Beszerezhető az egyszerű papír etikett címkéktől kezdve a műanyag és speciális (textil, visszaszedhető, fémezett, biztonsági, stb.) címkékig számos változat.

Milyen területeken alkalmazhatja az A4 íves etikett címkéket?

A kiemelkedő minőséggel rendelkező A4 íves etikett címke többféle iparágban elengedhetetlen, a kereskedelemtől kezdve a gyártásig. Az etikett címkék azonban az adatfeldolgozás és a biztonság mellett fontos szerepet játszanak a raktározásban és az értékesítési területeken is. Lényeges, hogy csak olyan öntapadó etikett címkét alkalmazzon, amely kiemelkedő minőségű és megbízható. 

Használhatja borítékok címzésére vagy postai küldemények feliratozására, kitűzők készítésére, termékjelölésre, dossziék, iratok felirataihoz.

Az A4 íves etikett címke alapanyagai

Alapanyag alapján az A4 íves etikett lehet:

  • Papír alapanyagú - beltéri körülmények között kiváló, a tintasugaras vagy lézer nyomtatási technológia eredményeképpen az etikett címke évekig megőrzi a nyomtatott információt, nem színeződik el vagy fakul meg.
  • Műanyag alapanyagú etikett címke: magasabb a költsége, de a beltéri felhasználás mellett kültéren is biztonsággal alkalmazható. Kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, ennélfogva hosszú távú termékjelölést garantál. 

Milyen tényezőket érdemes figyelembe venni az A4 íves etikett címke vásárlásakor?

Az A4 íves etikett címke vásárlásakor - a kellő végeredmény elérése érdekében - vegye figyelembe:

  • A címkézés célját
  • Az alkalmazott nyomtatótípust
  • A címkenyomtatási technológiát
  • Az etikett címke tárolási és kezelési körülményeit
  • A költséghatékonyságot

Használjon A4 íves etikett címkét a címkézési feladatai ellátására.