30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Falazó kőműves: egy építőipari képzés, ami neked is jó lehet

A falazó kőműves szakmai képzés neked is jó lehet, ha a szakmában dolgozol, de nem rendelkezel a szaktudásod meglétéről írásos bizonyítvánnyal. Ne hagyd, hogy a tapasztalataid kárba menjenek csak azért, mert emiatt nem alkalmaznak tovább!

A falazó kőműves képzés lehetőséget ad a továbblépésre

Sokan azért nem vágnak bele egy-egy tanfolyamba, mert úgy érzik, hogy “kinőttek” már az iskolapadból. Idősnek érzik magukat a tanuláshoz, idejük és energiájuk is véges, félnek a kudarcoktól, és attól, hogy kinevetik őket, ha valamit nem tudnak. Nos, senkinek semmi oka a félelemre: szerencsére léteznek olyan intézmények, ahol direkt arra specializálódtak, hogy ezen problémákat megoldják.

Ilyen a Gyémánthegy falazó kőműves képzése is, ami lehetőséget ad a szükséges ismeretek elsajátítására. Ráadásul egy olyan kedvező lehetőség is létezik a képzési feltételekben, ami azokat is meggyőzi, akik eddig ódzkodtak a tanulás újrakezdésétől. A továbbiakban erről is szó lesz.

Az államilag elismert falazó kőműves szakmai tanfolyam akár rövidített óraszámban is elérhető

Amennyiben évek óta a szakmában tevékenykedsz módodban áll akár rövidített óraszámban, pár hónap leforgása alatt felkészülni a záróvizsgára. Hogyan? Egy előzetes tudásfelmérés teljesítésével számot adhatsz a pillanatnyi tudásszintedről, aminek alapján kiderül, hogy mennyivel lehet csökkenteni a tanórák számát. 

Így nem kell nap mint nap reggeltől délutánig kivonni magad a mostani munkádból, rugalmasan alkalmazkodhatsz a képzés feltételeihez. 

Kiknek ajánlott a képzés?

Természetesen mindenkinek, aki falazó kőművesként képzeli el a jövőjét. Azaz lehetsz teljesen kezdő is - a lehetőség számodra is adott, hogy végzettséget szerezz. A másik nagy csoportba azok tartoznak, akik bár ismerik a szakma minden fortélyát, de nem rendelkeznek erről semmiféle tanúsítvánnyal. Az ő helyzetük ezáltal nagyon kiszolgáltatott, hiszen nehezebben kapnak munkát, a munkanélküliség kockázata árnyékolja be a napjaikat, képtelenek előrébb lépni a karrierjükben.

A harmadik csoportba az önállósodni vágyók tartoznak, azok, akik egyéni vállalkozóként szeretnének boldogulni. Számukra ugyanis egy jogszabályváltozás miatt 2023. december 31. után az államilag elismert tanúsítvány megszerzése szükségeltetik ahhoz, hogy falazó kőművesként vállalkozást működtethessenek. 

Le a kifogásokkal - lépj előrébb a munkádban!

A menekülő útvonalak feltérképezése helyett inkább mérlegelj! Mi az, amit nyersz azzal, ha jelentkezel egy ilyen képzésre és sikeresen el is végzed azt? Mi az, amit veszíthetsz azzal, ha mégsem teszed meg? 

Amit nyersz:

  • Korszerű szakmai ismereteket a már meglévők kiegészítéseképpen
  • Előrelépési lehetőséget
  • Magabiztosságot
  • Stabil munkakört
  • Stabil bevételi forrást
  • Elismertséget (a vizsga sikeressége és a munkád még profibbá válása miatt)

Mi az, amit veszíthetsz, ha nem vágsz bele? Lényegében mindazt, amit az előbb felsoroltunk. Ne hagyd, hogy ez megtörténhessen! Jelentkezz még ma!