30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Roidmi EVA – a mindenes: söpör, felmos, tisztít, mindezt önállóan

A robotporszívó megjelenésével a takarítás terhe csökkent, de még mindig kézi beavatkozást igényelt például a felmosó modul cseréje, tisztítása, a porürítés stb., ezért nem tudta még jobban tehermentesíteni Önt.

A felmosórongy automatikus tisztítása, megoldja a piszkos felmosórongy szennyeződés problémáját az egész házban

A korábbi robotporszívó esetében, ami felmosni is képes, ha nem tudja időben megtisztítani a felmosórongyot, akkor az újabb takarítás során már egyenletesen bevonja a foltokkal az egész házat, teljesen feleslegessé téve a takarítást. Ezért a felmosórongyot gyakran kézzel kell mosni, ami idő és fáradság.

A Roidmi EVA azonban rendelkezik egy mindenre alkalmas bázisállomással, így amikor a gépi felmosás elérte a beállított időt (6/10/12 perc), automatikusan visszatér a bázisállomásra, hogy megtisztítsa a mopot, majd visszatérjen, hogy folytassa a munkát. Az EVA a tisztítási folyamat során többször is megtisztítja a felmosórongyot, amíg a tisztítás teljesen be nem fejeződik, ami valóban tiszta felületet eredményez.

Az automatikus tisztítási funkció hatékonyan megoldhatja a piszkos mopnak köszönhető szennyezés problémáját az egész házban, gyakori kézi mosás nélkül, ami időt és energiát takarít meg Önnek, valamint valóban segít eltávolítani a baktériumokat, szagokat és szennyeződéseket.

Automatikus porgyűjtés és ürítés, a szálló por megakadályozása

Hogy elkerüljük a porgyűjtő gyakori ürítését, telítődését, az így terjedő rossz szagokat, a Roidmi EVA innovatív automatikus porgyűjtő funkciót fejlesztett ki.

A takarítás befejezése után a bázisállomás automatikusan kiüríti a porgyűjtőben összegyűlt szennyeződést a porzsákba, és az egész folyamat mindössze 12 másodpercet vesz igénybe. A porzsák kapacitása 3 liter, antibakteriális és szagsemlegesítő funkcióval van ellátva, és a felhasználóknak csak körülbelül 60 naponta kell cserélniük. Ez a funkció nemcsak a porzsák szagának problémáját oldja meg könnyen, hanem a porzsák gyakori kézi tisztításával járó gondokat is elkerülhetővé teszi.

Söpörjön fel az elejével, mosson fel a hátuljával

Más söprögető és felmosó robotokkal ellentétben, amelyek külön söprögetnek és felmosnak, és a felmosómodult ki kell cserélni, a Roidmi EVA egyszerre képes porszívózni és felmosni. Takarításkor az eleje porszívózik és a hátulja felmos egy lépésben, időt takarít meg, és a tisztító hatás jobb, mint a tisztán söprögető és tisztán felmosó robotporszívók esetében. Ezen túlmenően, a különböző padlótisztítási igényekhez a Roidmi EVA képes biztosítani a csak söprést vagy felmosást, a söprést és a felmosást együttes verziója mellett, és a különböző üzemmódváltás egyszerű és kényelmes.

A jobb tisztító hatás érdekében a Roidmi EVA szénkefe nélküli motorral van felszerelve, amelynek szívóteljesítménye akár 3200pa, dinamikus sebességszabályozó oldalsó kefével és adaptív felfüggesztésű szívószájjal, amely könnyen eltávolítja a földi és résnyi port. A jobb felmosási hatás érdekében a padló felmosásakor a dupla felmosórongy forog, és 12N nyomást gyakorol lefelé, hogy gondosan letörölje a talajfoltokat.

Intelligens + hosszú akkumulátor-élettartam a nyugalomért

A hatékony tisztítási teljesítmény mellett az EVA az intelligencia terén is jól teljesít. Nemcsak automatikus térképfelosztás funkcióval rendelkezik, hanem az LDS4.0 lézeres navigáció és a precíz akadályelkerülés is képessé teszi a gépet arra, hogy az egész ház átfogó és részletes tisztítását megoldja, miközben elkerüli a bútorokat és megelőzi a károkat.

A Roidmi EVA 5200mAh akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a teljes tisztítási folyamat elvégzését, és akár 228 percnyi üzemidőre is képes. Amikor az akkumulátor 15%-nál kisebb töltöttségű, automatikusan visszatér a töltéshez, anélkül, hogy a felhasználónak aggódnia kellene vagy be kellene avatkoznia.

A Roidmi EVA porszívózó és felmosó robot a shopee-n 834 dollárért kapható (ez jelenleg csak 299.990 Ft), ami az Ecovacs DEEBOT X1 OMNI, Roborock s7 maxv ULTRA és Roborock S7 Pro Ultra robotok árának a fele, ugyanolyan funkciókkal, amit érdemes kihasználni.