28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

4 évszakos teraszfedés, hogy az időjárástól függetlenül örömünket leljük benne

Amennyiben szeretné az év minden napján igénybe venni teraszát, nagyszerű megoldást jelent a 4 évszakos teraszfedés, amelynek keretein belül egyedi igényei is megvalósításra kerülhetnek.

Mindannyian arra vágyunk, hogy időnként egy kicsit elzárkózva a világ elől, mégis a természetet szemlélve megpihenhessünk, s ha mindezt otthonunkban tehetjük meg, nagyon szerencsések vagyunk. A minden évszakban használható terasz révén még nagyobb terület állhat rendelkezésünkre, ami még több különleges elfoglaltság színtereként szolgálhat.

A testre szabható opció, amely tökéletes szabadságot garantál

A Teraszok.hu kínálta 4 évszakos teraszfedés révén teljes mértékben testre szabhatjuk teraszunkat. Ennek kivitelezésére a legjobb opciót a Murano Integrale ALL-IN jelentheti. Ez a teraszmegoldás színében, méretében és funkciói terén egyaránt személyre szabható.

A Murano Integrale ALL-IN szerkezet teljes komfortot biztosít, hogy a terasz időjárástól függetlenül használható legyen. Akár télen szeretnénk olvasgatni, akár tavasszal sütkéreznénk a napfényes környezetben, akár a borongósabb évszakban gyönyörködnénk, a Teraszok.hu megoldásaival mindezt megvalósíthatjuk.

Igénybe vehető infra teraszfűtés is, amennyiben magasabb fokú komfortra vágyunk, a LED-es belső világítással pedig még hangulatosabbá tehető a tér, hogy a születésnapokat is rendhagyóbb módon ünnepelhessük.

Az ALL-IN szerkezet biztonságos, nyugalmas menedékövezetet teremt a szokványos teraszokból. Egy széltől, esőtől, erős napsugárzástól védett pihenőhelyet tudhatunk magunkénak.

A 4 évszakos megoldás sarkalatos pontjai

A beépített árnyékoló, az eltolható üvegfal és a teraszfűtés megalapozza az otthonos hangulatot akár a viszontagságos időjárás mellett is. Nem számít, hogy kint tombol a hideg, vagy épp fullasztó kánikula uralkodik, hiszen az üveg felett elhelyezett tetőárnyékoló és a szinterezett alumíniumszerkezet a ragasztott biztonsági üvegpanelekkel védelmet biztosít a napsugárzással, esővel szemben is.

Az eltolható üvegfelületek kérhetőek kulcsra zárható kivitelben is. Természetesen a rendszer nem zár le hermetikusan, a párásodás elkerülésére beépíthető ventilációs rendszer, de az időszakos szellőztetés is megoldást kínál erre a problémára.

Mit nyerhetünk a tökéletes terasz által? 

Otthonunk plusz helyiséggel gazdagodhat, amelyet bevethetünk a vendéglátás során is, kikapcsolódásként, kedvenc hobbijaink színhelyeként. A közös étkezések a természet közelségében még színesebbé varázsolják a családi összejöveteleket. Kiolvashatjuk újra és újra kedvenc regényeinket, miközben elmerülünk a hóesés varázsában. Elvonulhatunk egy kicsit a világ zajától, kizárólag a környezetben gyönyörködve.

A 4 évszakos teraszfedésnek köszönhetően az év minden napján örömünket lelhetjük otthonunk legnyugalmasabb területében.