30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

A Redkey hamarosan piacra dobja az első "intelligens képernyős" robotporszívót: mindent el lehet érni APP nélkül is

A technológia fejlődése megkönnyíti az életet. Vegyük például a robotporszívót. A kezdetektől fogva képes porszívózni, és fokozatosan nemcsak porszívózni és felmosni a padlót, hanem ma már öntisztító, automatikus ürítő funkcióval is bír. Bár a robotporszívó nagyon erős, még mindig sokan panaszkodnak: "Ha ezeknek sok intelligens tulajdonságát szeretné élvezni, akkor ehhez mobilalkalmazást kell használnia. Néha bonyolult, és például az idősek kevésbé használnak okostelefonokat, és nem tudják élvezni ezeket az intelligens lehetőségeket."

Jelenleg a legtöbb ilyen robotnak applikáción keresztül kell csatlakoznia az internethez, hogy minden intelligens funkciót elérhessünk és kezelhessünk. A Redkey úgy találta, hogy sok felhasználónak jelentett ez problémát, például nehézkes app hálózati műveleteket, hosszú kapcsolódási időt, a sikeres párosítás után gyakori szétkapcsolódást, az applikáció minden alkalommal történő megnyitását, és az idős emberek, akik nem használnak okostelefonokat sem élvezhetik az összes intelligens funkciót az appon keresztül, és így tovább.

A Redkey egy innovatív márka, amely szeret áttörést elérni, új dolgokat meghonosítani. Annak érdekében, hogy segítsen a felhasználóknak elkerülni a fájdalmas pontokat - például, hogy nem tudják használni az appot -, és hogy több ember élvezze a robotporszívók kényelmesebb és erőteljesebb tisztítási funkcióit, a Redkey mélyreható kutatást végzett, és elsőként javasolta az "intelligens képernyőt", így a gépet nem kell az applikációhoz kapcsolni, az intelligens képernyőn keresztül minden funkciót elérhetünk.

Számos kísérlet és kutatás után megszületett az R20. A világ első intelligens, nagyfelbontású HD érintőképernyős, teljes funkciójú söprögető és felmosó robotja, azaz R20. A gépbe ágyazva található az alapállomás 10,1 hüvelykes (kb. 25 centiméteres) képernyője, nem támaszkodik az appra, mégis az összes funkció elérhető rajta keresztül.

R20 intelligens képernyő, újradefiniálja a valódi intelligenciát, megkönnyíti a működést

Az R20 intelligens képernyője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elhagyják az applikáció használatát, mégis elérhessék az összes kényelmi funkciót, beleértve az ütemezett tisztítást, a térképszerkesztést, a szívás beállítását, a virtuális fal beállítását, az üzemmódváltást, az öntisztítást, a felmosást és más személyre szabott igényeket.

Az R20 okosképernyő és a főegység közötti párosítás egyszerűbb és gyorsabb. Miután az intelligens képernyő csatlakozik a WIFI-hez, mindössze 3 másodpercet vesz igénybe, és a bázisállomás automatikusan továbbítja a jelszót a robotporszívónak, hogy a kapcsolat automatikusan befejeződjön. Ez teljesen megoldja a fárasztó applikációs hálózati párosítási folyamat és a hosszú várakozási idő problémáját.

Az intelligens képernyő mérete 25,6 centiméter, ami nagyobb, mint egy mobiltelefon képernyője, és a vezérlés intuitívabb és kényelmesebb az idősek számára is, még okostelefon nélkül is könnyen kezelhetik és élvezhetik az intelligens tisztítást.

A Redkey R20 természetesen továbbra is támogatja az appon keresztül történő vezérlést is, a felhasználóknak csak be kell szkennelniük a QR-kódot az intelligens képernyőn, hogy gyorsan csatlakozhassanak a robotporszívóhoz.

Az R20 erőteljes tisztító képességgel rendelkezik, hogy a padlója tisztább legyen

Az R20 erőteljes tisztító képességgel is rendelkezik. Emellett LDS 4.0 navigációs funkcióval és korszerűsített akadályelkerülő funkcióval, tisztítás tervezővel van felszerelve. Tisztításkor a 4000Pa szívóteljesítmény együttműködik a dupla forgó felmosóval a padló feltörléséhez, a porszívózás és a felmosás egyben történik, ami gyors és hatékony takarítást tesz lehetővé.

Ezenkívül az R20 egy fejlett, mindenre kiterjedő bázisállomással is rendelkezik, amely olyan funkciókat támogat, mint az automatikus vízösszegyűjtés, az önporgyűjtés, az öntisztítás, az automatikus szárítás és az elektrolitikus vízsterilizálás. Ez nemcsak a felmosórongy tisztítását biztosítja, hanem megoldja a piszkos felmosórongy és a penészes és büdös felmosórongyok másodlagos szennyezésének problémáit is.

A nagy teljesítményű Redkey R20 robotporszívó hivatalosan júliusban jelenik meg, amikor a felhasználók már élvezhetik az intelligens képernyő által hozott egyszerű vezérlési élményt is.