30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Stílus és komfort egyben: fedezd fel az Ugg termékeit

Az Ugg csizmák pár éve robbantak be hazánkban a köztudatba. A különleges, nagyon is rendhagyó hótaposókat imádta a divatrajongó közönség főleg amiatt, mert egyediek voltak. Viszont a márka nem csak csizmákban alkotott egyedit. A nyárra is bőven akad olyan termék általa, amit nagyon is érdemes kipróbálni.

Ugg – a szokatlanság gyönyörködtet

Az Ugg sokak szerint „ormótlan” kinézetű, míg másoknak inkább menő és rendkívül kényelmes. Ezek a típusú csizmák viszont nem attól lettek szürreális alakúak, mert a márka valami meghökkentőt szeretett volna. Az Ugg egy jellegzetes ausztrál báránybőr cipőből indult ki, amit meglepő módon szörfösöknek gyártottak és a csizma különleges formája is ebből született. A natív, leginkább az eszkimók cipőire hajazó téli lábravalók pedig rendkívül kényelmesnek és trendinek bizonyultak, amitől az Ugg élvonalbeli márka lett. Ennek kezdte a hetvenes éveket jelenti, ahol egyébként is sokkal nyitottabbá váltak az emberek az újdonságok felé. Nem véletlen tehát, hogy az Ugg népszerűsége csak nőtt, és habár hazánkban sokan a téli cipőkkel kapcsolják össze a márka kínálata nem csak ennyiből áll.

Ugg papucsok – tökéletes kényelem a nyárra, és egyedi trendiség

Az Ugg papucsokat is készít. Nem is akármilyeneket, hiszen az első futurisztikusnak kinéző lábravalók igazi komfortban tartják a lábakat. Ráadásul kifejezetten csinosnak számítanak a mostani platform trendek szerint. Ez azt jelenti, hogy ezek a vastag talpú papucsok tökéletesen megállják a helyüket az aktuális trendek között. Magasítanak minket, és még egy szimpla fekete Ugg papucs is jól mutat maxi ruhához, de farmerhez is egyaránt. Vagyis utcára is viselhető, ugyanakkor a vízparton is remekül megállják a helyüket. A márka többféle színben kínálja ezeket a papucsokat, amelyek könnyen tisztíthatóak, jól szellőznek és teljesen vízállóak.

Jól jönne egy menő sneaker? Keresd az Uggnél!

A sneakerek aranykorában nem olyan meglepő, hogy az Ugg is készít saját sneakert, viszont abból a szempontból meg igen, hogy nem ezt szoktuk meg. Pedig az Ugg esetében igazán vagány sneakerekkel találkozhatunk. A platform sneakerei nőies megjelenést kölcsönöznek, ezért egy kifejezetten nőies nyári ruhához is bátran viselhetőek. Ezek a lábbelik letisztult minimalizmusukkal tökéletesen adják azt a modern formát, ami kell ahhoz, hogy egy sneaker jól mutathasson a ruhákhoz.

Ugg ruhák – a modern minimalizmus szépsége

A modern, minimalista ruhák nagyon előnyösek annak, akik többféle stílust szeretnek kombinálni magukon. Az Ugg ruhái is pont ilyenek. Tökéletesen letisztult formák, finom színek jellemzik a márka kollekcióit, ami ezáltal remekül illeszthető be sokféle stílusba. Legyen akár végtelenül elegáns, sportos vagy vagány az ízlésünk, az Ugg ruhái tökéletesen simulnak bele az általunk választott ízlésvilágba. Szinte azt is ki lehet jelenteni, hogy észrevétlenül hozzák a prémium minőséget, miközben nagyon is jól láthatóak. A Tommy Hilfiger ruháihoz hasonlóan egyfajta diszkrét eleganciával ruháznak fel minden szettet, amivel igazi univerzális darabokat kapunk.