26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2023.06.08. csütörtök, Medárd
filter.hu filter.hu

A sminkedet is igazítsd a tavaszhoz!

Ahogy él a természet, úgy nyílunk ki mi is a hosszú, téli hónapok szürkesége és bezártsága után, és váltunk mind ruházatban, mind az illatok és a smink terén is könnyedebbre, világosabbra és virágosabbra.

Amint kisüt a nap, kihajtanak a fák, nyílnak a virágok és kellemessé válik a hőmérséklet, mi is megnyílunk és a természet részei akarunk lenni. Egyre több időt töltünk a szabadban és egyre szabadabban mozgunk. A könnyű anyagú színes tavaszi és nyári ruhák megjelenése a sminktrendekben is változást hoznak,ugyanis újra dominálnak a rózsás és pasztell árnyalatok, amelyek nem csupán a romantikus típusoknak állnak jól.

Eljön a színek ideje!

A tavasz visszahozza a színeket az életünkbe, azaz a téli szürke, fekete és más sötét árnyalatokat leváltják az éledező természet színe: a virágok, a zöldek, a sárgák, a rózsaszínek és a narancsok különböző tónusai. Böngéssz az Alveolashop.hu smink termékei között, és válaszd ki a stílusodnak és az évszaknak megfelelő legújabb kozmetikumokat!

Elérkeznek a kültéri bulik, összejövetelek és esküvők időszaka, amik újdonságok megalkotására késztetik a divatipar vezetőit, és ennek megfelelően megszületnek a legújabb sminktrendek is. A tavaszt idén is - ahogy minden évben - az élénk, vibráló színek és a selymes textúrájú árnyalatok jellemzik. Ha követed a divatot, vess egy pillantást a legújabb irányzatokra!

Tavaszi természetesség

A tavaszi sminktrend a természetes megjelenést hozza előtérbe, aminek mostanában sok rajongója van, hiszen a példaképnek tekintett sztárok és jelöltek is ennek hódolnak. 

Minimális alapozást használjunk, amit kiegészíthetünk egy könnyed csillogást adó pirosítóval, hogy az arcunk ragyogóbb fénnyel tündököljön, és a szemeink remekül érvényesülhessenek. A könnyű textúrájú alapozókon kívül használhatunk bronzosító púdereket, highlightereket, illetve rózsás árnyalatú pirosítókat a naturális hatás érdekében.

A szemhéjra is bátran használjunk élénk árnyalatokat, a lágy pasztellek érzéki, romantikus külsőt kölcsönöznek. A tavaszi trendekben kevésbé hangsúlyos a szemöldök, illetve a korábbi éles, határozott formázás helyett a lazább és természetes megjelenés kap helyet, hogy ne vonja el a figyelmet a szemekről, az orcáról és a lágy színekben csillogó ajkakról.

Szépség az alapoktól

Minden arcfestés alapja a bőrtípusnak megfelelően ápolt, hidratált, egyenletes és ezáltal szép arcbőr, azonban a sminkek - speciális összetevőik segítségével - képesek kezelni a kisebb egyenetlenségeket, még a könnyebb tavaszi sminkek esetében is. 

A nem tolakodó, lágy csillogás és finom ragyogás, a lila és a rózsaszín árnyalatok a szemhéjon, a természetességet sugárzó nude és a rózsaszín, csillogó ajkak jelentik a tavaszi sminktrend alapját.

A tavasz a természetesség és az élénk színek kombinációja, bátran kísérletezzünk az új trendekkel, hiszen ez a szezon a nagy változások ideje, amikor új színfoltokat vihetünk az életünkbe! Definiáld újra magad, hagyd a sötét színeket, nyiss a tavasz felé, és válaszd a tavaszi sminktrendek közül a stílusodnak megfelelő színeket, textúrákat!