25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2023.06.08. csütörtök, Medárd
filter.hu filter.hu

Mintás párnahuzatokkal hangulatossá tehető a lakásbelső

Sokan gondolkodnak azon, mivel dobhatnák fel otthonuk berendezését, de nem akarnak nagy dolgokon változtatni. A szakértők azt javasolják, hogy a lakástextilekkel kísérletezzünk ilyenkor, például szerezzünk be egy-két új díszpárnahuzatot.

A lakástextilekkel való játék

A lakberendezés során az egységességre, a harmóniára, a stílusosságra érdemes figyelni. Jó, ha a lakástextilek és a bútorok, valamint a fal színe egymással összhangban vannak. Ha azonban egy kis változatosságra vágyunk, az apróbb kiegészítők lecserélésével célszerű kezdeni, ezek közül az egyik a díszpárna.

A Print Fashion oldalán remek ötleteket találunk ahhoz, milyen minta kerüljön az új párnahuzatra. Ezen az oldalon grafikusok munkáival találkozunk, s a megtetsző mintát kérhetjük felsőruházati termékekre, de bögrére, telefontokra, tornazsákra, sőt díszpárnára is.

Érdemes tehát szétnézni a kínálatban, hiszen biztosan találunk olyan grafikát a több mint 30000 minta között, amely jól illik a nappali hangulatához. Választhatunk viccesebb és komolyabb verziók közül is, a lényeg, hogy örömöt érezzünk, mikor rátekintünk az új díszpárnánkra.

Díszítsd a lakást az ünnepkörnek megfelelően!

A változtatás során alapul vehetjük az ünnepeket. Karácsonykor lecserélhetjük a gyümölcsöket ábrázoló asztalterítőt valami meghittebbre. Húsvétkor díszíthetjük a függönyöket apróbb virágdíszekkel.

Halloween környékén sokan szeretik dekorálni a lakást valamilyen őszi kiegészítővel: tobozokkal, makkokkal, s előkerülnek ilyenkor a kellemes hangulatot árasztó mécsesek is. Ez az időszak a bekuckózás kezdete, még nagyobb szerep jut tehát a nappaliban álló kanapén a díszpárnáknak!

A Print Fashion kínálatában nemcsak fehér színű huzatra kérhetjük a nyomtatást, hanem fekete, szürke, piros színűre is, de lenvászon párnahuzatuk is van.

A megfelelő minta kiválasztásával - például falevél, mókus, róka, bagoly - nagyon nyugtató hangulatot teremthetünk ilyen kis apró változtatással. Egy pihe-puha takarót kell már csak beszerezni, és élvezhetjük az otthon melegét!

A gyerekszobára is gondoljunk!

A díszpárnák, díszpárnahuzatok beszerzésekor a gyerekekre is gondolhatunk. Nekik ugyanis nagyon szép ajándék is lehet ez a tárgy, hiszen párnára mindig szükségük van.

Kisgyermekeknek vidám mintás, mesehősös, rajzfilmfigurás változatot érdemes választani, de a cuki állatokat ábrázoló képek is nagyon népszerűek.

A tinik szobája sokszor komor, sötét vagy épp ellenkezőleg: túlzottan eklektikus. Az ő szívüket is meg lehet lágyítani azonban egy hozzájuk illő kispárnával. Van kedvenc együttese a gyereknek? Ezt is lehet választani! Vicces feliratok, számítógépes játékok karakterei, menő autók, csajos témák: ezek is mind megtalálhatók a Print Fashion mintái között.

Látható, hogy a díszpárnák használatával egyszerűen feldobhatjuk az otthon hangulatát, percek alatt új külsőt varázsolhatunk a szobáknak. Érdemes egyszerre több huzatot rendelni, hiszen a kanapén 2-3 darab számára biztosan van hely.