25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2023.06.08. csütörtök, Medárd
filter.hu filter.hu

Irodabútor-választási kisokos

Általában nem gondolunk rá, de az irodai bútorok, amelyeken ülünk, és amelyekkel kapcsolatba kerülünk, nagy hatással lehetnek a nap folyamán nyújtott teljesítményünkre. Egy megfelelően berendezett iroda lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak jobban érezzék magukat a környezetükben, így koncentráltabbak és produktívabbak lesznek.

Nem megfelelő, nyikorgó székekkel és szűkös asztalokkal telepakolt, zajos térben mind a teljesítményük, mind a fizikai egészségük kárt szenvedhet. Ezért gondoskodni kell arról, hogy az irodabútorok a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák, ennek érdekében a berendezések kiválasztásakor számos szempontot kell mérlegelni. Hogy segítsük a döntések meghozatalában, végigvesszük a legfontosabb aspektusokat, amelyeket mérlegelnie kell, mielőtt hozzáfog az iroda berendezéséhez.

Vegye figyelembe az igényeket!

Bármilyen rendezvény vagy iroda berendezését tervezi, tartsa szem előtt az ülőhelyek komfortját, válasszon a Dublino irodabútor kínálatából méretben, színben és stílusban megfelelő székeket, valamint hozzájuk illő asztalokat. 

Mivel az irodai alkalmazottak egész nap ülve dolgoznak, ezért alapvető fontosságú, hogy a lehető legkényelmesebbek legyenek a rendelkezésükre álló székek. Az ergonomikus székek és íróasztalok optimális kényelmet és munkakörülményeket biztosítanak, így már csak az alkalmazottak jólléte és biztonsága miatt is érdemes beruházni rájuk. A gurulós székek nagyobb mozgásszabadságot nyújtanak, de esetükben figyeljen a padló kialakítására. 

Vállalkozásának megfelelően válasszon!

A székek és íróasztalok mellett az iroda általános hangulatát is vegye figyelembe, attól függően, hogy milyen típusú vállalkozásról van szó. Lazább légkörre törekszik, ahol mindenki nyugodtan beszélgethet és működhet együtt? Vagy az Ön cége egy formálisabb vállalkozás, amely megköveteli, hogy mindenki koncentrált maradjon, és mindenkinek zavartalan körülményeket biztosítson? 

Amennyiben számos ügyféllel dolgozik, gondoljon az ő kényelmükre is, szerezzen be a tárgyalóba, váróba többüléses padokat. 

Modern irodákba, közösségi terekbe funkcionális és hatékony irodai kanapé boxokkal akusztikusan és vizuálisan elszigetelt fülkét biztosíthat. Lehetőség van két egységet egymással szemben elhelyezni, összeilleszteni, és ahhoz asztalt vagy polcot rögzíteni, így kötetlen találkozási vagy tárgyalási teret alakítva ki.

Az irodabútor befektetés

Amennyiben sok ember dolgozik együtt egy fedél alatt, a hely hamar problémává válhat, ezért érdemes jó tárolási lehetőségekbe és az iroda méretével arányos bútorokba beruházni. Ez nemcsak szabad mozgást, de rendezettséget is biztosít.

Minden esetben mérje fel a rendelkezésre álló helyet, és a kialakításnál figyeljen az iroda akusztikai szabályozására is a kellemes munkakörnyezet garantálása érdekében. 

Rengeteg lehetőség és termék közül választhat, és a fenti szempontok figyelembevételével biztosan megtalálja a megfelelő irodabútorokat a költségvetéséhez illő áron.