24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2023.06.08. csütörtök, Medárd
filter.hu filter.hu

Többé a horpadások nem okozhatnak bosszúságot!

A horpadások olyanok, mint a hívatlan, nem szívesen látott vendégek. Senki sem invitálja őket, de mégis érkeznek, okozva nem kevés bosszúságot, kellemetlenséget, fejfájást, illetve generálva némi kiadást. A jó hír az, hogy a horpadás javító készlet közbenjárásával végre saját kezűleg is pont tehető a szerelés végére úgy, hogy az anyagilag is megérje, meg még a látvány is magáért beszéljen. Ugye, hogy jól hangzik? Hát még milyen jól néz ki!

A fotó forrása: Iakovleva Daria / Shutterstock.com

A horpadás kihúzása az egyetlen megoldás?

Igen, többnyire a kisebb-nagyobb horpadások kizárólag úgy kezelhetőek, ha a speciális horpadás javító készlet közbenjárásával a kihúzás megtörténik. A minőségi szett nem csupán a kisebb ütközések nyomait képes villámgyorsan eltüntetni, hanem a súlyosan be- és meghorpadt karosszériák is száz százalékban rendbe hozhatóak. Festés után gyakorlatilag úgy csilloghat az autó, mint új korában, nincs az a sasszem, aki észrevehetné, hogy előzőleg mi történt a járművel.

Igen ám, de ezen a ponton jogosan merülhet fel az a kérdés, hogy mindez a kényelem és persze szakszerűség kizárólag a szakemberek számára elérhető? Nem! Nyilván autószerelők, fényezők is előszeretettel használják, ami a technológia kifinomultságát tekintve nem meglepő fordulat, ugyanakkor hobbisták kezében is jól mutat. Az alkalmazás magától értetődő, egyszerű, logikus, ezért még azok is elsajátíthatják a mikéntjét, akik egyébként nem különösebben jártasak a horpadás elhárításának világában.

A fotó forrása: Iakovleva Daria / Shutterstock.com

Közeledik a nyár, mire érdemes felkészülni?

Kis hazánk éghajlata az utóbbi években, igazodva a globális jelenségekhez, jócskán szélsőséges arcát mutatja. Ha jön a forróság, a kánikula, akkor vele egyetemben biztos, hogy a jégeső is megérkezik. Arra most nem térünk ki, hogy a természetben milyen károkat generálhat egy ilyen esemény, viszont ami abszolút témába vág az a jégeső okozta autókár. Ha a kocsi parkoltatása garázsban vagy fedett, védett helyen nem megoldható, akkor jóformán borítékolható, hogy a jégkár nem megúszható.

A jégkár elhárító készlet pontosan az ilyen, egyébként kétségbeejtő helyzetekben jelenthet gyógyírt. A szerszámok hathatós támogatásával az érintett területekre precíziós módon korongok, huzalok hegeszthetőek, ezután következhet a horpadás megmunkálása a speciális javító kalapáccsal, ami sűrített levegővel járul hozzá a horpadás eltávolításához. És ennyi! A bosszantó, idegőrlő jelenség így alakulhat át egy megoldásra váró problémává, ami végül valóban könnyedén és főleg eredményesen lerendezhető.

Melyek a készlet megvásárlásának kézzel fogható előnyei?

Tudni érdemes a szerszámok mindegyikéről, hogy prémium minőségű alapanyagokból készülnek, és ez garanciaként szolgál egyrészt a helytállásra, másrészt a hosszú élettartamra. Vagyis nem egyszer használatos, eldobható szettekről van szó, amik egyetlen horpadás kezelése után kukába kívánkoznak. Korántsem! Ennek fényében a bekerülési költségek is teljesen új megvilágításba kerülnek, lévén a strammság, a minőségi kivitel olyan értékek, melyekhez viszonyítva a kiadás mértéke eltörpül.

A gyártók nem titkoltan professzionális alkalmazásra tervezték a készleteket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy a készlettel még a súlyos sérülések is helyrehozhatóak.

Ezek a szerszámok akkor sem vallanak csődöt, ha egy autószerelő műhelyben nap, mint nap végzik a feladatukat, és akkor is kitűnő befektetésnek bizonyulnak, ha hobbiból, csak olykor tesznek jó szolgálatot.