26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
21°
Holnapután
23°
Vasárnap
24°
2023.06.08. csütörtök, Medárd
filter.hu filter.hu

Bevezetés a géllakkok világába

Jó ideje kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbálnád a tartós géllakkokat? Amennyiben extrém időtálló színekre vágysz, ez a kis összefoglaló a segítségedre lehet! Erre a lakktípusra gondolj úgy, akár egy átmenetre a hagyományos körömlakk és a színes zselék között. Ismerd meg a tartósság új szintjét, olvass tovább!

Miért válassz géllakkot a klasszikus helyett? 

Bizonyára régóta fontolgatod, hogy a hagyományos körömlakkos megoldás helyett valami tartósabbat, egyedibbet is kipróbálj. Először is a géllakk lágy tapadású, kiváló terülést biztosít, emellett tartósságában is verhetetlen. Az UV lámpa fényének segítségével köt meg, így akár 3 héten keresztül is élvezheted karc, kopás és lepattogzás nélkül ezt a lakkot, amely ráadásul vékony, természetes hatású. 

Amennyiben szeretnéd mihamarabb kipróbálni, ajánljuk figyelmedbe a claudiashop.hu géllakkjainak választékát, ahonnan Perfect Nails termékeket, géllakk kezdőkészleteket, komplett válogatás szetteket is elérhetsz a rendhagyó eseményekhez, ünnepekhez. Sőt, megerősítő zselét is beszerezhetsz a fixáláshoz! 

Legfőbb előnye ennek a lakktípusnak, hogy valóban extrém hosszú tartósságot biztosít. Többé nem kell attól tartanod, hogy már a második napon lepereg egy kis réteg a gondosan felvitt körömlakkból. Nyugodtan kezet moshatsz anélkül, hogy az lenne az első gondolatod, hogy máris kopik a tegnapi alkotásod. 

A gél típusú termékek hihetetlenül strapabíróak kopás és lepattogzás tekintetében. Heteken keresztül gyönyörködhetsz benne, úgy, hogy a karcolásmentesség is garantált. Mellettük szól, hogy körömkímélők és tartósak, ráadásul az UV/LED lámpában készre köt, így a száradásra sem kell várnod, mint a klasszikus termékek esetében.

Mikor érdemes válogatás szettben gondolkodnod? 

Ezek a speciális lakk gyűjtemények kifejezetten az ünnepi időszakra lettek tervezve, melyekkel több színárnyalatot is beszerezhetsz egyetlen szettel. Dobd fel a sátoros ünnepeket, és tedd még emlékezetesebbé a születésnapodat is! 

Lélegzetelállító, csillogó színekkel vagy épp a gyöngyöző borok egyik árnyalatával biztos lehetsz benne, hogy igazán egyedi megjelenéssel nyűgözheted le barátaidat. Dívás manikűrt szeretnél? Ez esetben a Prosecco Perfect Nails válogatás a neked való! Elegáns és stílusos, miközben a géllakkok minden előnyét élvezheted. 

Egyedi színárnyalatokkal még meghittebbé, ünnepélyesebbé varázsolhatod a hangulatot!

Praktikus kezdőszettek az induláshoz!

Ajánljuk a kezdőkészleteket, amennyiben még nincsen géllakozáshoz használható lámpád, de szeretnél belevágni és mielőbb kipróbálnád LacGel rendszert és az Elastic Hard körömerősítő zselét. Egy efféle csomag kifejezetten előnyös a kezdésnél, hiszen a lámpa mellett bőroldó folyadék is megtalálható benne a még tökéletesebb manikűr elérése érdekében. Sőt, egy technikai kártya is a szett részét képezi, ezáltal pontosan ismerni fogod a helyes sorrendet az alapanyagok felvitelét illetően. 

A varázslatos élénk színek még a szürke hétköznapokat is más megvilágításba helyezik!