24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
24°
Hétfő
21°
2023.06.09. péntek, Félix
filter.hu filter.hu

Készíttesd el időben az eljegyzési gyűrűt!

Ha egy kapcsolat eljut arra a szintre, hogy eljegyzésen gondolkodsz, akkor mindenképpen vannak teendőid a nagy eseményt illetően. Ahhoz, hogy a lánykérés jól sikerüljön, emlékezetes maradjon, és a menyasszony élete egyik legszebb napjának tarthassa, alaposan át kell gondolnod néhány dolgot. A helyszín, az alkalom, a szavak, a pillantások mellett az egyik legfontosabb dolog az eljegyzési gyűrű, hiszen kedvesednek egész további életében ez fogja ékesíteni a kezét.

Cikkünkből megtudhatod, hogyan választhatod ki és készíttetheted el a tökéletes eljegyzési gyűrűt, gyere, és tarts velünk!

Milyen gyűrűt szeretnél választani?

Az eljegyzési gyűrű elkészítési idejét nagyban befolyásolja, hogy milyen lesz az elképzelt ékszer. A Brillancy Ékszermanufaktúra gyűrűi között bármilyen fazont, színt, kőtípust, befoglalást megtalálhatsz. Az egyedi elképzelések sem jelentenek kihívást, igény esetén ugyanis pontosan az általad megálmodott gyönyörűség fog elkészülni.

Ha egyedi ékszert szeretnél kedvesed ujjára húzni, akkor ennek elkészítési ideje 10-15 munkanap, de azért ezt több minden is befolyásolhatja.

A próbagyűrű

Ha nem akarod azonnal a megtervezett ékszert elkészíttetni, mert kíváncsi vagy arra, hogy hogyan fog mutatni a valóságban, akkor megcsinálják neked a gyűrű ezüst változatát. Ha ránézve úgy érzed, hogy igen, pontosan ez volt, amit elképzeltél, akkor indulhat az ékszer aranyból és drágakőből történő megalkotása.

Ebben az esetben nyilván kicsit hosszabb idővel számolhatsz az eljegyzési gyűrűd kapcsán, ezért mindenképpen időben kezdd el a tervezést és a megvalósítást. Így a nagy napra biztosan az ékszertartó dobozkában várhatja premierjét.

Ha különleges fajtájú vagy csiszolású drágakövet szeretnél

Ezeket az eseteket különösen kedvelik az ékszerészek, hiszen minden új kihívás megoldása növeli hírnevüket, nem beszélve a megalkotott ékszer különlegességéről. Vállald be bátran, ha ilyen dolgokon gondolkozol, de tudd, hogy ezek kivitelezése több időt fog igénybe venni.

Eljegyzés szempontjából népszerű időszakok

Nem egy borús októberi szerda délután szeretnéd megkérni kedvesed kezét, hanem csatlakozol a népszerű időszakokhoz, mint amilyen a Valentin nap, a nyári tengerparti kirándulás vagy a karácsony és a szilveszter? Akkor mindenképpen időben keresd fel az ékszerészt, és zúdítsd rá ötleteidet a gyűrűt illetően!

A népszerű időszakok ugyanis zsúfoltabbak, ezért lehet, hogy csak hosszabb határidővel vállalják az ékszerkészítést, ez pedig borítaná a terveidet. Akár hónapokkal korábban is elkezdheted a projektet, hiszen bármilyen előre nem látható akadály is közbejöhet az ékszerész oldaláról, így inkább hamarabb készüljön el a gyűrű.

Ne késlekedj, ha lánykérést tervezel és egyedi ékszerrel szeretnéd megajándékozni szíved választottját! Ha időben készítteted el a gyűrűt, akkor nem lesz semmi akadálya annak, hogy az eljegyzés napjára minden készen álljon és szándékaidnak megfelelően valósuljon meg ez a különleges esemény.