22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Ismerd meg az okosotthon rendszerek működését!

Manapság már az épületek okosítására is többféle lehetőségünk adódik. Az apránként megtett lépések mellett komplett megoldások is léteznek, amelyek valóban az egész ingatlanban képesek a meglévő funkciókat harmóniában, a kényelem és az energiatakarékosság jegyében működtetni.

Univerzális épületautomatizálási modul

Habár egy okosotthon rendszernek minden eleme egyformán fontos, mégis nevezhetjük a központi vezérlőegységet a szisztéma lelkének. A Nective Smarthome System lelke a Nective Light, amely nélkül nem valósulhatna meg az ingatlan automatizálása. 

Ez a modul több különböző funkció vezérlésére is alkalmas. Irányíthatjuk vele többek között az ingatlanok világítótestjeit és rendszereit, a dimmerelt világítást, az épületek fűtését, hűtését vagy térfűtését is. A Nective univerzális épületautomatizálási moduljával szabályozhatjuk a redőnyőnyöket, az árnyékolókat, az ablakokat, a kapukat, illetve szinte bármilyen eszközt, ami a rendszer része, legyen az egy szökőkút, medence vagy jacuzzi.

Könnyű programozás és kezelhetőség

Az előreprogramozott opcióknak köszönhetően úgyszólván pillanatok alatt határozhatunk az egyes funkciók közös kezeléséről, például egységként kezelve a kert teljes világítását, beleértve az összes világítótestet. Ugyanígy egyszerű vezérlést tesz lehetővé például a redőnyök esetén, de kiváló akkor is, ha időzítetten szeretnénk szabályozni egy adott funkciót, esetleg olyan biztonságot jelentő szempontokat is be akarunk emelni a rendszerbe, mint az elektromos árnyékolók védelmét biztosító időjárás-figyelő rendszer.

Miért pont a Nective?

A fenti funkcióknak hála jóval kedvezőbb áron lehet professzionális okosotthon rendszerünk, mint ahogy azt más cégek garantálni tudják, hiszen teljes mértékben mellőzhetjük a programozás munkadíját. Ráadásul ez abból a szempontból is előnyös, ha van esély arra, hogy idővel módosítani vagy éppen bővíteni szeretnénk meglévő rendszerünket.

A másik kedvező vonás az, hogy egy ingyenesen letölthető applikáción keresztül tudjuk vezérelni a teljes rendszerünket. A felhasználóbarát felület is megkönnyíti a dolgunkat.

Az egyszerű villanyszerelői szaktudás elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy a modulok - a telepítéshez kapott előírásokat követve - a lehető legegyszerűbben beszerelhetővé váljanak, s a Nective Light modulon csak ki kelljen választani azokat a funkciókat, amelyeket irányítani szeretnénk vele. A szisztéma részeként szereplő modulok gyakorlatilag automatikusan képesek felismerni egymást, így elmondhatjuk, hogy az egész Nective Smarthome System úgy van kitalálva, hogy a vezérprogramok végigvezessék a felhasználót a teljes beállítási folyamaton.

Amennyiben egyszerre fontos szempont a megbízható rezsicsökkentő módszerre való rátalálás, a környezetvédelmi kérdések, valamint az életminőség minél magasabb szintre emelése, akkor a Nective Smarthome System jó választás lesz számunkra!