21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
13°
Vasárnap
12°
2023.03.23. csütörtök, Emõke
filter.hu filter.hu

Viszlát, átázás, viszlát, kellemetlen szagok!

Edzés közbeni izzadás? Természetes! Átázott felszerelés? Nem természetes! Kevin Plank egykori amerikai futballista pontosan ezzel a következtetéssel találta szemben magát. Mert az, hogy a sportolás izzadságos munka, természetes és normális. De az már korántsem az, hogy ehhez diszkomfortos érzet társul, mert a ruházat egy része átázik. És hogy ez a felfedezés, tapasztalás miért olyan érdekes? Azért, mert egy világbajnok márka megszületéséhez vezetett!

Miből lesz a cserebogár, azaz a tízmilliók által keresett brand?

A fenti sztori szó szerint megtörtént. Még jó, hogy Kevin nemcsak megtapasztalta a leírtakat, hanem lépéseket tett annak érdekében, hogy létrehozzon egy olyan sportruházatot, ami minden elvárásnak megfelel. S jelen esetben az elvárások nem mindennapiak, hanem a sportolók által felállított kritériumokat jelentik. Ezek pedig cseppet sem hétköznapiak. És ha már cseppekről beszélünk, akkor rögtön az elején kihangsúlyozzuk, hogy az Under Armour bár izzadságos munkával jött létre, viszont hadat üzen minden egyes termékével a mindent átáztató izzadságcseppeknek. A speciális innovációk keverékének köszönhető, hogy a textíliák

  • egyrészt kitűnően képesek elvezetni a keletkező izzadságot,
  • másrészt gond nélkül megőrzik az optimális testhőmérsékletet, azaz sem a túlhevülés, sem a kihűlés nem releváns forgatókönyv,
  • harmadrészt, bár azt hihetnénk, hogy az izzadás természetes velejárója a kellemetlen szag, ám a brand ezt a tézist is kifordítja a négy sarkából specifikus technológiájának hála, ami konkrétan megakadályozza, hogy a szagképződésért felelős mikrobák elszaporodjanak.

A funkcionalitáshoz kellem is társul?

Igen, ráadásként nem is akármilyen. A cég diktálta trend egyeduralkodó, és ezer közül is felismerhető. Nem csoda, hogy a világhírű sportolókon kívül mindazok is örömmel nyúlnak a termékeikért, akik egy kis divatra vágynak. Cipők, válltáskák, hátizsákok, kesztyűk vagy pólók – a választék hatalmas, ám egy valamiben minden egyes termék megegyezik. Ez pedig a prémium jelzővel büszkélkedő minőség, ami egyúttal a helytállóság, a hosszú élettartam és az elégedettség záloga.