22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
11°
Vasárnap
13°
2023.03.23. csütörtök, Emõke
filter.hu filter.hu

Kicsiktől a nagyokig: mindenki kedvence a hátizsák!

A hátizsákok már jó pár évtizede hazánkban is divatban vannak, és egyáltalán nem évülnek el, nem is csoda! Rendkívül praktikus használati tárgyak, és ráadásul még a gerincünket is kímélik. Mennyivel egészségesebb viselet egy hátizsák, mint egy aktatáska, amelyet a gyerekek régen oldalra hajolva cipeltek. Szerencsére az aktatáskákat és a diplomatatáskákat hamar felváltották és kiszorították a hátizsákok, amelyek ma már számtalan kialakításban és célra tervezetten elérhetőek.

A környezettudatos összecsukható hátizsák

Napjainkra egyre több cég működteti tevékenységét a fenntartható fejlődés elveinek megfelelően, így igyekszik olyan anyagokból készíteni az árucikkeit, amelyek vagy extrém gyorsan lebomlanak, vagy pedig könnyen újrahasznosíthatóak.

Az egyik nemrégiben feltalált utazótáska is egyike ezen típusoknak, és nem csupán környezetet kímélő anyagokból épül fel, hanem egyben válltáska is, hátizsák is, és egy mozdulattal átalakítható, zsebbe összehajtogatható, kényelmes és praktikus darab. Forgalmazója az ecomoda.hu, akik szintén csak olyan gyártókkal veszik fel a kapcsolatot, akik maguk is figyelnek a környezettudatos elvek betartására.

Akik igyekeznek nyomon követni, hogy mennyi hulladékot termelnek és hagynak maguk után, azok minimálisra csökkentik az általuk hordott ruhaneműket és kiegészítőket, és csak azt vásárolják meg, amire valóban szükségük van. Így ha megvan ez a hátizsák, akkor nem lesz már szükség bevásárlótáskára vagy olyan hátizsákra, amely könnyebb kiruccanásokhoz szükséges, mert ez a multifunkcionális kellék sok mindenre felhasználható.

Mindenki talál ízlésének megfelelő darabot

A hátizsákok már önmagukban is olyan kiegészítők, amelyek minden korosztály szívéhez megtalálták az utat. Az ecomoda.hu termékei azzal adnak pluszt a többihez képest, hogy rendkívül könnyűek. Ha arra a kifejezésre gondolunk, hogy hátitáska, a gyerekes szülőknek az első osztály jut eszébe, amikor is nagyobb és nehezebb a hátitáska, mint maga a gyerek.

Persze ez a zsák nem az iskolai könyvek cipelésére van kitalálva, de könnyebbség és felüdülés egy behemót táska hordása után. Ezért gyerekeknek is el fogja nyerni a tetszését a praktikussága és a kis súlya miatt.

Színek és formák kavalkádja

A fentieken túl pedig sok színben és különböző mintákban kapható a termék, így biztosan talál mindenki saját elképzeléseinek megfelelőt. Manapság sok fiatal van oda a fehér, fekete és a köztes árnyalatokért, és az ecomoda.hu bizony rájuk is gondolt. De itt az ideje egy kis változtatásnak, és dobjuk fel a napunkat a bohém színekkel, formákkal!

A kék vagy piros ecsetvonásos táskák mellett találunk többszínűt is, amely nagyszerű kiegészítője lehet egy hétvégi kirándulásnak vagy piknikezésnek. A kiruccanást követően, ha már nincs szükség erre a hasznos kiegészítőre, akkor gyorsan saját zsebébe visszahajtogatható, és akár egy kis fiókba is elrejthető a következő használatig.

Tekintsd meg te is a változatos környezetbarát kínálatot, és válassz a színvilágodhoz passzoló hátizsákot!