21 °C, Budapest
21 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
13°
Vasárnap
12°
2023.03.23. csütörtök, Emõke
filter.hu filter.hu

Ünnepeld társassal a Valentin-napot!

Vagy bármi egyéb ünnepet, úgymint a megismerkedésetek vagy a házasságkötésetek évfordulóját! Most bizonyára azt gondolod, hogy a cikk írójának elég lapos lehet a házassága, ha csak társassal akarna ünnepelni, bár a párkapcsolat néha tényleg a Gazdálkodj okosan!, a Ki nevet a végén? és az Activity kombója. A cikket azonban már csak pont ezért érdemes elolvasnod, és utána már tudni fogod, hogy nem minden társas annyira ártatlan és baráti, mint ahogy te azt ezidáig hitted!

Pikáns társas kettesben?

Mit szólnál egy olyan ünnepléshez, ahol megvacsoráztok a kedvenc éttermetekben, hazafelé beugrotok a sarki kisboltba egy üveg borért vagy pezsgőért, kivételesebb alkalmakkor egy-egy feles is mehet, de csak csínján, lesz még teendő, kell az állóképesség! Hazaérve pedig ott fogad titeket az Erotikashow.hu szórakoztató szexi társasjátéka.

Ugye nem is lesz olyan ingerszegény a buli? Egész jól kezdődik, nem? Jobb, mint egy unalmas mozi, virágcsokorral megspékelve, az egyszer biztos!

Ám ha még most is vannak kételyeid, hogy mennyire lehet izgalmas egy felnőtt társas, akkor feltétlenül olvass tovább, hozunk egy kis ízelítőt!

Hogy jut el a kisnyuszi az erdőbe?

Nyugi, nem ez lesz a feladat, bár a lényeg talán mégiscsak ez lesz! De ne rohanjunk annyira előre. A társasok tárháza végtelen, a teljesség igénye nélkül próbáljuk bemutatni, mik közül tudtok választani!

  • A szexdobókocka végtelenül egyszerű: minden dobásnál, amit látsz a képen, azt kell csinálnod.
  • Kicsit gátlásosabbak kezdhetnek egy kis szexi activityvel, itt még maga a téma az, amit szokni kell a füleknek. Utána jöhet a többi érzékszerv.
  • A Kámaszútrás francia kártya is egész sok lehetőséget rejteget, egy biztos, mindegyik orgazmushoz vezet!
  • Klasszikus társasok, amelyek hancúrozni hívnak, a kölcsönösségre helyezik a hangsúlyt vagy éppen szexpedícióra invitálnak titeket - a lényeg, hogy minden játék olyan feladatokat tartogat számotokra, amelynek abszolválása előbb vagy utóbb kielégülést nyújt.

Mindegyik játék lényege a pajkosság, a huncutság és persze a nyitottság, hiszen biztosan lesz olyan feladat, ami jóval a komfortzónátokon kívül esik, de a végén könnyen meglehet, hogy meg is kedveled azt a pózt, mozdulatot vagy éppen erogén zónát, ami eddig hanyagolásra került. Ha nem próbálod ki soha, honnan tudnád, hogy valóban nem élvezed?

Minden kapcsolatot feldob!

A legunalmasabb szenteste, a legrosszabbul sikerült szülinapi buli után jól jöhet egy ilyen társas, amely a vidámság és a lazaság mellett egészen új helyzetekbe sodor titeket, résztvevőket.

Olyanokba, amiket egymagatok biztosan nem teremtettetek volna, így csak tovább fűszerezi az estét, hogy teljesen új oldalatokról mutatkozhattok egymás előtt, ami valljuk be, nagyon izgi tud lenni!

Ne habozz hát: dönts, hogy kártya, kocka vagy táblajáték legyen, és máris rendelheted az Erotikashow.hu kíínálatából a számotokra ideális társast!