20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
13°
Vasárnap
12°
2023.03.23. csütörtök, Emõke
filter.hu filter.hu

Hogyan oldja meg a Roidmi 3 az 1-ben robotporszívó a tartály és a felmosó tisztításának problémáját?

Kényelmesebb lehet az élete, mert a Roidmi 3 az 1-ben robotporszívó jelentősen megkönnyíti nem csak a takarítást, hanem az eszköz tisztántartását is.

A 3 az 1-ben robotporszívó mára egyre gyakoribb eszköz lett, nem csak az intelligens otthonra vágyók körében. Bár az általános 3 az 1-ben robotporszívó képes megbirkózni a legtöbb tisztítási feladattal, de még mindig sok gondot okoz a használata: a poros doboz gyakori tisztításának szükségessége, a felmosó (mop) tisztítása... Ez újabb megoldandó feladatokat adott a robotporszívó gyártók számára.

1. Mi az oka a 3 az 1-ben robotporszívó iránti növekvő keresletnek?

A Roidmi piackutatásából kiderült, hogy az automatikus porszívó robotok iránti fogyasztói kereslet folyamatosan növekszik. Ennek két fő oka van. Az első a gyakori és kézi porszívózás okozta gond. A tisztítás során nem csak könnyen piszkos lesz a keze, hanem a szálló por miatt könnyen okozhat másodlagos szennyezést, ami hatással van az egészségre. Ezen túlmenően, naponta akár többször is üríteni és tisztítani a porgyűjtőt időpazarlás.
Másodszor, ha a felhasználó nem üríti ki a porgyűjtőt, vagy megfeledkezik róla, a por esetleg hosszú ideig gyűlik benne, a szagok és a baktériumok tenyésztése mellett csökkenti a robotporszívó poreltávolítási hatékonyságát is, ami végül rontja a tisztítási hatékonyságot. 

2. Hogyan oldja meg a Roidmi ezeket a problémákat?

1) A Roidmi Eve Plus megoldja a porgyűjtési problémát.
A Roidmi a fenti problémákra válaszul dobta piacra a Roidmi Eve Plus 3 az 1-ben robotporszívó modellt. A gép automatikus porgyűjtő ürétési funkcióval rendelkezik, ennek során a szemét csomagolását és a porgyűjtő tisztítását saját maga oldja meg, és végül lezárja a teljes szemétgyűjtőt.  Minden egyes porgyűjtés után a gép automatikusan fertőtleníti magát, így semlegesíti például a poratkákat, mikroorganizmusokat és mérgező vegyi anyagokat, és képes eltávolítani a cigaretta- és parfümszagot.
Roidmi Eve Plus porgyűjtő funkció teljes mértékben megfelel az elfoglalt emberek és azok számára,  akiknek nincs idejük vagy energiájuk a porgyűjtő doboz tisztítására. Ez sok fogyasztó részéről felmerült igényként, ez indította el a termék kifejlesztését a cégnél.


2) Az új Roidmi EVA 3 az 1-ben robotporszívó, képes felmosni, port gyűjteni, és automatikusan tisztítani a felmosót.
Annak érdekében, hogy minél több felhasználó igényeinek megfeleljen és megoldja a kézi tisztítást, a Roidmi tovább javította korábbi termékét. Az új Roidmi EVA 3 az 1-ben robotporszívó automatikus felmosó, automatikus porszívó, valamint a felmosás utáni szárító funkcióval is fel van szerelve. Mindezt kézi beavatkozás nélkül. A mop rendszeres időközönként tisztításával helyettünk oldja meg, hogy a felmosórongy egyre koszosabbá váljon. Minden tisztítás után a gép automatikusan összegyűjti a port és megszárítja a mopot, hatékonyan elkerülve a por felhalmozódását a dobozban, és a mop sem marad nedves, ami egyéb esetben a baktériumok szaporodását és szagképződési problémákat okoz.
A Roidmi termékek porszívózási, felmosási, navigációs intelligencia képessége továbbra is versenyképes más márkákkal összehasonlítva. A Roidmi EVA egy új generációs LDS4.0 LIDAR-ral van felszerelve, amely gyorsan letapogatja az egész házat, és automatikusan rajzol egy térképet a SLAM algoritmuson keresztül, amely automatikusan megtervezi az útvonalat, és automatikusan azonosítja a mesterséges intelligencián keresztül az esetleges akadályokat. De nemcsak az automatikusan előállított térképek menthetők, hanem szerkeszthetőek is az egyes partíciók, így biztosítva tisztítás előre beállított sorrendjét, vagy hogy rendszeres időpontokban kerüljön sor a kijelölt szobák tisztítására. Roidmi termékek ALEXA, Google, Xiaomi és más intelligens hangvezérlő funkcióval is összekapcsolható, így akár hangutasítással is használható. 

3. Roidmi termékek, értékesítés utáni szolgáltatás garantált.
A Roidmi a termékjellemzők mellett a termék design terén is egyedülálló versenyelőnnyel rendelkezik. A márka évek óta a tisztítóberendezések gyártására összpontosít, így a technológiai kutatás és fejlesztés, az anyagválasztás, a minőségellenőrzés, a termékbiztonság nemzetközi szabványainak ismerete révén több mint 200 technológiai szabadalommal, iF, red dot, GOODDISGN és más nemzetközi formatervezési díjakkal rendelkezik, ezért a termékek magas minősége garantált.
Ezen túlmenően, a Roidmi termékek nagyon népszerűek az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Japánban, Dél-Koreában és több mint 100 egyéb országban szerte a világon, elérhető több tízezer offline kiskereskedelmi üzletben, és számos országban van helyi értékesítés, mellyel biztosított a helyi garancia.
A Roidmi reméli, hogy a technológiai fejlesztéseivel megoldja a fogyasztók különböző tisztítási problémáit és fokozza a fogyasztók elégedettségét.