4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Mesterséges virágfej a maradandó és látványos dekorációhoz

A művirág dekorációk egyre elterjedtebbek, hiszen könnyen kezelhetőek, a virágfej mindig friss hatást kelt. Népszerűségüket annak köszönhetik elsősorban, hogy évszaktól függetlenül is használhatóak. Nem kell várnunk a növények virágzási idejére, bármikor csodás színt visznek a dekorációba.

Stílusos környezetet teremthetünk a művirágokból álló díszítéssel. A kiváló minőségű virágfejek csodás keretet adnak otthonunk bármely helyiségének, illetve egy-egy rendezvény helyszínének. 

Művirág dekoráció

A művirágok és különösképpen a virágfejek vibrálást kölcsönöznek bármely térnek anélkül, hogy elhervadnának. A szépség és az elegancia érzetét minden helyiségbe bevihetik, legyen szó irodai környezetről vagy egy esküvői helyszínről. A Prauda-Dekor Kft. virágfejkínálata minden igényt kielégít.

Az olyan érzékeny valódi virágok, mint például a dália vagy babarózsa, tökéletesen helyettesíthetőek a mű virágfejek használatával. Szedjük csokorba, vagy ragasszuk egy dekorációs alapra a fejeket és vigyünk tavaszi, nyári hangulatot a helyiségbe. Íme, néhány tipp a virágfej további felhasználási lehetőségeire.

Miért használjunk művirág dekorációt?

A mesterséges virágok könnyen karbantarthatók, továbbá többféle színben, stílusban és méretben kaphatók. Számos művirággyártó cég széles szín- és méretválasztékot kínál, így bármit felhasználhatunk a dekoráció elkészítéséhez. A művirággal való díszítés szabadságot ad, egyszerű, mégis nagy hatást vált ki, akár otthon használjuk, vagy egy eseményt dekorálunk a virágokkal.

Amellett, hogy virágzástól függetlenül használhatjuk a valósághű virágfejeket, kisebb költséggel jár a beszerzésük, mintha folyamatosan cserélnünk kéne az elszáradt növényeket. A karbantartásuk is könnyű, hiszen csak időközönként kell megtisztítani a növényeket portörlővel vagy vízzel.

Virágfej anyagváltozatok

A művirágok között polifoam, gumi vagy selyemből készült változatokkal találkozhatunk a boltok kínálatában. Bármely anyagból készült virágfej a modern technológiának köszönhetően, szinte megkülönböztethetetlen a valódi virágoktól. A polifoam és a gumi alapú virágfejek jól használhatóak kültéren és beltéren egyaránt, így akár temetői csokor, koszorú elkészítéséhez is ajánljuk, hosszú távon megtartják eredeti színüket. A selyem virágok a leginkább élethű darabok, melyek színárnyalatai és formái messzemenőkig hasonlítanak az eredeti növényekre. 

A virágfej használható önmagában is dekorációként koszorúalapra felerősítve vagy tárgyak díszítésére. Csak a fantázia szab határt, bármilyen lehetőséghez adott a virág felhasználása.

A műlevelek és ágak használatával tovább színesíthetjük környezetünket, hiszen ezekre többféle típusú virágfej is felerősíthető, így igazán egyedi és érdekes kombinációkat tudunk létrehozni. Valódi faágakon elhelyezett virágfejek további döbbenetes hatást kelthetnek.