4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Konténer rendelés az üzleti szférában

Az otthoni lomtalanítást általában évente ajánlott elvégezni. Ez nagyrészt meg is valósul nagytakarítások, kertrendezés során, vagy a garázs rendbe tételekor, amikor a feltornyosult lomoktól hamar megszabadulhatunk, hogy ne foglalják a helyet.

Ez viszont nem csak otthon fontos teendő, hanem a cégeknél is, ahol felmerülhet a kérdés, hogy mi lesz a felesleges papírokkal, elromlott holmikkal, kiselejtezett bútorokkal? És hogyan tud segíteni ebben a konténer rendelés?

Mi legyen a céges hulladékokkal?

Fontos, hogy a munkavállalók munkaterülete tiszta és rendezett legyen, mivel ez segít az átláthatóságban, a kényelemben, így a munka is könnyebben megy. Ezért érdemes bizonyos időszakonként lomtalanítani és selejtezni a felesleges, vagy elromlott eszközöket, elektronikai gépeket, székeket, tönkrement asztalokat stb.

A céges papírokat megfontoltan és alaposan kell kiválogatni. A szerződések, számlák és egyéb hivatalos dokumentumok iratmegőrzési kötelezettségét is figyelembe kell venni, azonban a régi névjegykártyákat, szóróanyagokat, plakátokat azonnal kiselejtezhetik. A már szükségtelen papírokat ajánlott iratmegsemmisítőre bízni, majd a szelektív hulladékgyűjtőbe dobni.

Az elektromos berendezések, mint a laptopok, PC-k, nyomtatók, szkennerek, és egyéb irodai eszközök veszélyes hulladéknak minősülnek, ezért azokat csak az arra kijelölt helyeken lehet leadni, a hulladéklerakókban. A még működőképes, de kihasználatlan gépeket jótékony célból elajándékozhatja, vagy akár értékesítheti is.

Az irodai eszközök, székek és bútorok elszállítására azonban érdemes olyan megoldást választani, ami költséghatékony, valamint nem emészt fel túl sok időt és energiát a munkaidőből. Az irodai eszközök viszonylag hamar elfogynak, elromlanak. A forgószékek vagy más székek is hamar tönkre mehetnek, mivel sokat használják őket, és mivel elég nagy helyet foglalnak, nem érdemes azokat sokáig tárolni. Sajnos a bútorok is hamar amortizálódnak a sok használat miatt. Gyakran javíthatatlanok, mert nem lehet hozzájuk alkatrészt kapni, vagy nem vállalja senki azok felújítását vagy átalakítását. Ezek elszállítására a legalkalmasabb a konténeres hulladékszállítás.

Céges lomtalanítás és a konténer rendelés

Ha az Önök cégénél is halomban állnak a selejtezésre váró papírok, és egyes helyiségek tele vannak elhasználódott bútorokkal, székekkel és egyéb irodai eszközökkel, akkor itt az ideje a lomtalanításnak. A konténer rendelés megkönnyíti a dolgát, hiszen levesszük a terhet a válláról és megoldjuk a szállítást. Kérjen ajánlatot elérhetőségeink egyikén, béreljen tőlünk 4,5,6, 8 vagy 10 m3-es konténert!

Cégünk több, mint 20 éve tevékenykedik a sittszállítás és a vegyes konténer rendelés területén. Tesztelje megbízhatóságunkat, keressen minket elérhetőségeinken!

Web: https://sittkontener.hu/

E-mail cím: m.pal@interbridge-trade.hu
Mobilszám: +36/70-368-58-24