1 °C, Budapest
1 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
Csütörtök
2023.02.06. hétfõ, Dóra
filter.hu filter.hu

Elemes konyhabútorokkal rugalmasan alakíthatja ki álmai konyháját

A konyha otthonossá és praktikussá alakításában fontos a bútor stílusa és elhelyezése.

A széles kínálatból sokszor nem könnyű kiválasztani azt, amelyik minden kívánalomnak megfelel. Az elemes konyhabútorokkal könnyedén meg tudja valósítani konyhájában azt, amit szeretne.

Stílusos konyhabútor

Akár modern, akár elegáns konyhát szeretne kialakítani, a MÖBELIX elemes konyhabútorai között megtalálja álmai modelljét. A mattól a magas fényűig, a fehértől a fa mintázatúig megtalálja a lakberendezés szempontjából legkeresettebb stílust. A fehér színű konyhabútor letisztult hatást kelt és ugyanakkor elegáns, légies. Óriási előnye az elemes konyhabútoroknak, hogy bármikor bővíthetők további elemekkel és kiegészítőkkel.

Egy fehér konyhabútorral nem tud melléfogni, időtálló és soha nem lehet megunni.

Gyors és gazdaságos az elemes konyhabútor

Egy új konyhabútor megtervezése, gyártása és beépítése a magas költségeken kívül még kényelmetlenséget és felfordulást is maga után von, hiszen egy ideig használhatatlan a helyiség. Miért ne választana gyors és gazdaságos megoldást? Önnek csak el kell dönteni, hogy hova szeretné a bútort, mennyi a rendelkezésre álló hely és milyen elemekre van szüksége a tároláshoz. Az Ön elképzelései szerint alakíthatja ki a leendő konyháját.

Akár egy komplett, személyre szabott konyhát szeretne, akár egy egyszerűbb, de ugyanakkor funkcionális helyiséget, az elemekből gyorsan összeállíthatja, így könnyen megtalálja a pénztárcájának és igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Az elemes rendszer rugalmassága rengeteg lehetőséget kínál egy tökéletesen személyre szabott konyha kialakítására. A helyiség méretétől és a rendelkezésre álló költségvetéstől függetlenül biztos lehet benne, hogy olyan minőségi konyhát tud kialakítani az elemek segítségével, amelyet imádni fog.

Valósítsa meg álmai konyháját!

Hunyja be a szemét és pontos látja maga előtt. Mit is? Hát álmai konyháját! Színtiszta hófehér? Esetleg egy kis romantikus meleg fa színnel keverve? Nyugodtan fejezze ki önmagát és válasszon az elképzeléseinek megfelelő elemes bútort. A modern fehér konyha bármilyen térbe illeszkedik. A fehérre soha nem fog ráunni, és bármilyen színnel és padlóburkolattal, csempével kombinálhatja. A fehér ráadásul optikailag növeli a helyiséget.

A fa erezetével készült bútorok egyszerre modernek és egyediek. A természetes anyag kellemes hangulatot és melegséget áraszt. Bármilyen belső térbe illenek és bármivel kombinálhatók.

Az antracit már egy ideje a lakberendezésben divatos szín, miért ne jelenhetne meg a konyhában is? Modern, stílusos és elegáns is egyben.

Teremtsen alkalmat egy villásreggelire vagy egy fenséges vacsorára a saját ízlése szerint kialakított konyhában és a finom falatok mellett élvezze a látványt is!