4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Télen is megérdemeljük a kényeztetést!

Decemberre már nagyon elfelejtettük, hogy milyen volt a nyári pihenés, még akkor is, ha sikerült több hét szabadságot kivenni. Sokan úgy gondolják, hogy ezzel le van tudva az egész év, majd a két ünnep között kiveszik a kötelező napokat, holott mindenki tudja, hogy a karácsonyi ünnepek általában a készülődés, a sütés-főzés jegyében telnek el, és nem annyira a pihenésről szólnak.

Wellness és masszázs csomagok egy helyen

Ősszel mindenki visszatért a rohanós mindennapokba, holott rendszeresen meg kellene szakítani a munkával töltött időszakot egy kis feltöltődéssel, amilyenek most az adventi hétvégék lehetnek egy vidéki szállodában eltöltve, megajándékozva magunkat egy kis kényeztető masszázzsal vagy kozmetikai kezeléssel.

Páratlan szolgáltatáscsomagokkal várnak minket egy exkluzív vidéki szállodában. A hévízi Hotel Európa Fit****superior lakosztályai, szobái is már arról tesznek tanúbizonyságot, hogy itt messzemenőkig fel fogunk töltődni és magas szintű kényelemben lesz részünk. Nagycsaládok akár egymásba nyíló szobákat is választhatnak.

A kényeztetésnek különböző szintjei léteznek, és mindenkinek más jelenti az ellazulást. Az a jó hírünk, hogy az Európafitben mindenre van lehetőség, és bárki megtalálhatja a neki tetsző szabadidős tevékenységet.

Az örök érvényű masszázs

Ma már senki sem vitatja, hogy a különféle masszázsoknak egytől egyig milyen egészségmegőrző szerepük, hangulatjavító és energetizáló hatásuk van. A távol-keleti kultúrákban gyökerező masszázstechnikák több ezer éves múltra tekintenek vissza. A frissítő, gyengéd, szinte simogató változattól kezdve kérhetünk erőteljes, igazán megdolgoztató és izomlázat is eredményező masszázst is, melynek testünkre és lelkünkre való hatása sokkal nagyobb.

Az Európafitben a legkülönbözőbb technikákkal találkozhatunk, melynek részletes listáját a szálloda honlapján olvashatjuk. Kérhetünk menedzsermasszázst, thai bambuszmasszázst vagy csokoládémasszázst, de megismerkedhetünk többek között a köpölyözéssel vagy a lomi-lomi masszázzsal is.

Vitalium Health & Beauty

A hölgyek különösen tudatában vannak annak, hogy mennyit tud dobni a hangulatukon, ha elmennek egy kozmetikushoz vagy pedikűröshöz. Kell magunknak biztosítani az énidőt, amikor is megfeledkezhetünk a ránk háruló feladatokról. Az Európafitben mindent egyszerre megkaphatunk, ha eltöltünk ott néhány napot és kiválaszthatjuk azokat a kényeztető szolgáltatásokat, amelyek leginkább passzolnak a stílusunkhoz, ízlésünkhöz és az éppen aktuális testi-lelki problémáinkhoz. Biztosak lehetünk benne, hogy ebből a hotelből megújultan fogunk távozni.

Az Európafit Vitalium Beauty központja egyet jelent a Sothys-szal, amely magas színvonalat képvisel a bőrápolásban. A Sothys termékei magukban hordozzák a természet szépségeit, a szakértelmet, a finomságot. A saját fejlesztésű hatóanyaggal alkalmazott kezelések már az első alkalom után éreztetik hosszú távra szóló hatásukat.