8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
11°
Szerda
2022.11.27. , Virgil
filter.hu filter.hu

A férfiak kedvenc eszközéről röviden

Ma már különböző típusú és árfekvésű gumibabák fedezhetők fel a piacon. Akár ajándék gyanánt, akár saját célra vagy egy legénybúcsúra, bulira keresel guminőt, az ára egyáltalán nem mindegy! Konkrét eseménytől függetlenül kijelenthető, hogy egy ilyen szexi baba egyébként is izgatja a legtöbb férfi fantáziáját. Nézzük most meg közelebbről, miről is árulkodik egy guminő ára!

Felfújható guminő elérhető áron

A klasszikus, felfújható guminők képezik a babák legolcsóbb csoportját. Az alacsony ár azonban nem párosul magas minőséggel, hiszen gyakorlatilag csak egy PVC darabról van szó, amely hatalmas, kizárólag a cerkádra váró, nyitott szájjal rendelkezik. 

Ezenfelül természetesen a vagina is megtalálható rajta, de nem túl nívós kialakításban. A rendszeres, jelentős igénybevételt nem bírja. Ha mégis emellett a típus mellett tennéd le a voksot, válassz egyet a SZEXSHOP.hu férfiaknak szánt erotikus eszközei közül! A gumibabák arca rajzolt vagy fotó minőségű, tehát nem nevezhető túlzottan vágykeltőnek. Mókás partikellék, de semmi több. Önkielégítésre 1, maximum 2 alkalommal megfelelő, tovább nem igazán használható. 

Élethű babák mindenkinek

Még szintén a megfizethető kategóriába tartoznak azok a babák, amelyek már élethű arccal és póthajjal rendelkeznek. Az ajak kialakítása is a valóságra hajaz, a nyílások azonban valószínűleg még az előző típushoz hasonlóan PVC-ből készültek. Ugyan az előbbiekben említett típusnál strapabíróbb fajtáról van szó, a hosszú, kemény meneteket ez a guminő sem fogja bírni. Ettől függetlenül azért érdemes lehet vele próbálkozni. 

Ha picit többet, akár 40.000-50.000 forintot is tudsz egy gumibabára áldozni, már tökéletesen kialakított nyílásokkal és egy jól megdolgozható, időtálló babával találkozhatsz. Az élethű megjelenés ennél a kategóriánál ugyancsak szintet lépett a korábbiakhoz képest. 

Maximális élvezet minőségi babákkal

50.000 forint felett már egy minden extrával felszerelt babát tehetsz a magadévá. Az anyaghasználattal is igyekeztek a valóságra hajazni a készítők, olyannyira, hogy akár a melleit is alaposan megmarkolhatod. 

A beléépített mini vibrátornak köszönhetően ráadásul az önkielégítést a csúcsra járathatod, hiszen a péniszed különös módon válik stimulálhatóvá az eszköz segítségével. A könnyebb tisztíthatóság érdekében a testnyílások többsége kivehető, ha pedig egy komplett eszközt választasz, még a felfújással sem kell bajlódni. 

A gumibabák legdrágább kategóriái már teljesen úgy festenek, mint egy valódi nő. Ha rendszeresen tisztítod és ápolod őket, akár hosszú éveken, sőt, akár évtizedeken át is hű társaid lehetnek. 

Az élethű részletekkel rendelkező babákat bármilyen pózba be lehet állítani, és a rendszeres, kemény meneteket is bírják. A guminők luxuskategóriájába tartozó termékei azonban már több százezer forintos áron érhetők el.