7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
11°
2022.11.26. szombat, Virág
filter.hu filter.hu

Ragyogj különleges nyakláncban minden egyes nap!

A modern kor egyik legkedveltebb márkájának története nem is olyan régre nyúlik vissza, hiszen 1882-ben egy pici ékszerüzletből indult világhódító útjára. Ma már azonban gyakorlatilag a világ bármely pontján elérhető, és hatalmas népszerűségnek örvend. Minden korosztály szívesen viseli, hiszen minőségi megjelenésű, változatos és mindenki találhat a személyiségéhez illő darabot.

A Pandora kollekciói

A Pandora népszerűsége éppen a változatosságban és a minőségben rejlik, hiszen a láncokra számtalan medál, charm, klipsz vagy space tehető, így teljesen egyedivé varázsolható vele minden karlánc és nyaklánc. A Velekey Ékszervilág webáruház Pandora nyakláncait te is szívesen fogod viselni.

A Pandora úgy döntött, hogy különböző kollekciókat készít, az egyes kollekciók pedig sajátos kinézettel rendelkeznek. Vannak állandó kollekciók, melyek folyamatosan bővülnek egy-egy darabbal, illetve éves szinten is ad ki őszi, téli, valentin napi, anyák napi és egyéb neves alkalmi kollekciókat. Leghíresebb kollekciója a Moments és a Me, ezek nyakláncot is tartalmaznak.

Az anyagokról

A Pandora ékszerek sterling ezüstből készülnek, és ezt futtatják be különböző színekkel. A változatosságot a formán kívül a színek is biztosítják, hiszen ezüst, sárga-arany, rose-arany, illetve bicolor színű nyakláncot is választhatsz.

A medálok

Az igazi változatosságot azonban a nyakláncok számára a medálok biztosítják. Gyakorlatilag mindenféle alakban, formában kapható medál és függő, amit a láncra lehet tenni, így egy láncot sokféle változatban és alkalommal lehet viselni. A medálokat drágakő díszítéssel is készítik, így egy gyönyörű és értékes ajándéknak is kiválóan megfelel. Ezen kívül kristályt és tűzzománcot is használnak a medálok díszítésére.

A Pandora híres arról, hogy tematikus medálokkal, függőkkel, charmokkal rendelkezik, ezért teljesen kizárt, hogy ne találj valamit például Halloween alkalmára vagy karácsonyra. Meglepő, de még Disney vagy Star Wars medált is találsz!

A korosztály

Na ez az a kérdés, amire biztos a válasz. Minden korosztály számára tökéletes ajándék, a kislányoktól a nagymamákig! Az ékszer egyenként is nagyon jó ajándékötlet, hiszen minden nő szeret ékszert kapni. Ráadásul a kollekció korlátlanul tovább bővíthető charmok, klipszek beszerzésével, így az egyediség is garantált.

A Pandora ára

Abszolút megfizethető árkategóriáról van szó a Pandora ékszerek esetében. Mivel az alapanyag ezüst, ezért nyilván nem nagyon alacsony árat kell elképzelnünk, de karácsonyi, névnapi, anyák napi ajándéknak tökéletesen megfelelnek, ráadásul úgy tudod összeválogatni a kollekció darabjait, ahogy a pénztárcád megengedi. 

A Pandora nyakláncot hordhatod napközben is, akár a munkahelyeden, hiszen bármilyen öltözéket remekül feldob. Azonban, ha valamilyen alkalomra mész, például színházba vagy egy estélyre, akkor is kiváló választás! Egy mélyebben dekoltált blúz vagy ruha és a Pandora nyakláncod garantálja, hogy nem fogják tudni levenni a szemüket rólad.