8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

A MunkaruhaDivat.hu-n jártunk, mutatjuk, hogy mit láttunk!

Hatalmas a verseny a webshopok világában is. Ma már nem elég, hogy otthonunk kényelméből rendelhetünk meg bármit és még házhoz is szállítják nekünk. A webáruházak között is különbséget teszünk és igen válogatósak tudunk lenni. Elég egyetlen apróság, ami miatt nem felhasználóbarát az oldal és már kattintunk is tovább. A napokban a MunkaruhaDivat.hu-t látogattuk meg és megfigyeltük, mi az, amit nagyon jól csinálnak. Már mutatjuk is!

Van miből válogatni

A fogyasztói társadalomnak sosem elég, főleg, hogy nem vagyunk egyformák. Aki versenyben akar maradni, az hatalmas választékkal rendelkezik, hogy mindenki megtalálhassa, amit keres. Ez volt az első szempont, amit megfigyeltünk és a MunkaruhaDivat.hu könnyedén vette az első akadályt. Az oldalon több ezer termékből válogathattunk, amik nem csak stílusban, de típusukat tekintve is nagyon változatosak voltak.

Összetett szolgáltatás

Nem minden webshopnál igény - többnyire a profiljukból adódóan – az, hogy összevonják a termékeikkel kapcsolatos szolgáltatásokat. Máris tisztázzuk, mire akarunk kilyukadni. Egy drogériában megvesszük a szükséges termékeket és pont. Nincs vele több dolgunk, minthogy használjuk.

Ha viszont valaki munkaruhát vásárol, akkor elég nagy a valószínűsége, hogy szeretné cége logóját rátetetni. Plusz időbe és energiába, na meg valószínűleg több pénzbe is kerülne, ha ezt egy másik szolgáltatónál tehetné csak meg. A MunkaruhaDivat.hu nemcsak munkaruhákat árul, de azok emblémázását (hímzés, aplikálás, szitázás, transzfernyomás, digitális textilnyomtatás stb) is vállalja. Két legyet egy csapásra.

Részletes szűrő a termékoldalakon

Nos, vásárlóként annak nagyon örülünk, ha van miből válogatni. Abban viszont mind egyetértünk, hogy semmiképp sem akarunk több ezer terméket görgetéssel végig nézni, míg meg nem találjuk, amit keresünk.

A MunkaruhaDivat webshop ezt a kihívást is sikeresen teljesítette. Minden oldalon elhelyezett ugyanis egy szűrőt, ahol rengeteg paramétert adhatunk meg: színt, anyagot, árkategóriát, márkát, szabványt és különböző specifikációkat. Több ezer termékből válogathatunk tehát, mégis pillanatok alatt rábukkanhatunk arra, amit keresünk. A lehető legjobb kombó.