11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Pedrollo szivattyúk remek ár-érték aránnyal

Pedrollo kerti szivattyú

A Pedrollo szivattyú az igazi csúcsminőséget képviseli a saját kategóriájában. Az 1974-ben, családi vállalkozásként indult cég mára globális vállalattá nőtte ki magát a vízgazdálkodás területén, termékeiket napjainkban a világ mintegy 160 országában forgalmazzák. Nemcsak a Pedrollo szivattyúk gyártása történik a cég székhelyén, az észak-olaszországi San Bonifacióban, hanem egyes üzemeikben komoly kutatás-fejlesztési tevékenység is folyik. Ennek végeredményeképpen a legmagasabb műszaki színvonal és az innovatív mérnöki megoldások egyszerre jellemzik a vállalat termékeit, legyen szó szivattyúkról vagy az olyan hasznos kiegészítőkről, mint az áramláskapcsolók és a hidrofor tartályok.

Milyen típusú Pedrollo szivattyúk érhetők el?

A Pedrollo termékei mellett szól, hogy úgy képviselnek megbízható műszaki minőséget, hogy mindezt a lakossági pénztárcákhoz mérten is kedvező áron érhetjük el. A Pedrollo szivattyú ára elsősorban a teljesítménytől, a teljesítmény pedig a kívánt felhasználás körülményeitől függ. A cég berendezései képesek akár a legkomolyabb ipari körülmények között is megállni a helyüket, de termékpalettájuk emellett ugyanúgy célozza a mezőgazdasági, mint a háztartási, lakossági alkalmazást.

A kerti szivattyúkat az időjárás viszontagságaitól védett helyre kell telepíteni. A kiválasztás során a teljesítmény mellett, elsősorban az emelőmagasság és a szállítási teljesítmény értékeit érdemes vizsgálni. Az emelőmagasság mutatja meg, hogy a kiszivattyúzott folyadékot legfeljebb milyen magasra képes eljuttatni a berendezés, a szállítási teljesítmény pedig azt a literben mért maximális vízhozamot, amit percenként biztosítani tud.

Búvár Pedrollo szivattyú

A búvárszivattyúkat a szállítandó közegben kell elhelyezni, ahonnan a készülék gyakorlatilag a felszínre nyomja a folyadékot. Gyakori megoldás fúrt vagy ásott kutakból történő vízkinyerés során, de elárasztott helyiségek víztelenítésére, bizonyos típusok szennyvíz szivattyúzásra egyaránt használhatók.

Hasznos kiegészítők Pedrollo szivattyúkhoz

A szivattyúvezérlők, mint amilyen az áramláskapcsoló is, elsősorban a motor védelmét látják el. Optimalizálják a működését a szükséges beindítások csökkentése útján és védenek az olyan káros jelenségekkel szemben, mint a szárazon futás. A Pedrollo szivattyúknak pedig nagy előnye a remek alkatrész ellátottság, így bármilyen szükséges alkatrész gyorsan, gyártói garancia mellett szerezhető be, ha pótolni vagy cserélni lenne szükséges, legyen sző tömítőgyűrűről vagy éppen hűtő burkolatról.