-1 °C, Budapest
-1 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2022.11.30. szerda, András, Andor
filter.hu filter.hu

Ginseng kapszula

A ginseng számos területen támogatja az egészséget...

A ginseng a keleti országokban már évezredek óta használatban van a gyógyászatban.

A népszerű gyógynövény számos területen támogatja a szervezet egészségét, ezek közül a legismertebb hatások az agyműködés fokozása, a koncentráció javítása, az immunrendszer erősítése ls a fizikai és szellemi erőnlét, állóképesség javítása.

A ginseng immunrendszer erősítő hatása révén segíthet felvértezni a szervezetet a betegségekkel szemben, már kialakult betegség esetén pedig lerövidítheti a gyógyulási időt, segíthet a gyorsabb felépülésben. 

A gyógynövény hatóanyagai az agysejtek stimulálásával segítik a koncentrációt és javíthatják a memóriát, így alkalmazásával az agyműködés, a szellemi teljesítmény fokozódhat. Olyannyira igaz ez, hogy a ginsenget már az Alzheimer-kór gyógyításában is alkalmazzák a tünetek enyhítésére, nagy sikerekkel. 

A ginzeng gyökere javíthatja a sejtek teljesítményét, ezzel erősítve az immunrendszert. Ginseng kapszula rendszeres alkalmazásával a szervezet ellenálóbb lehet a fertőzésekkel és betegségekkel szemben, ha pedig már megtörtént a baj, a ginseng készítmények hatékonyan támogathatják, elősegíthetik a gyorsabb felépülést.

A fent felsorolt előnyök csupán töredékét képezik a ginseng jótékony hatásainak. Mindezeken túl, aki ginseng étrend-kiegészítőt alkalmaz kiélvezheti annak további hatásait is, melyek a következők:

- a változókor tüneteinek enyhítése,

- a vércukorszint csökkentése,

- a tüdőkapacitás javítása,

- a potencia és szexuális állóképesség javítása,

- rákos megbetegedések megelőzésének segítése.