7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Tudja, hogyan díszítse fel a karácsonyfáját, hogy igazán varázslatos legyen?

Talán Ön is tapasztalt már olyan helyzetet, amikor a karácsonyi ünnepek alatt bement valakinek a nappalijába, és a karácsonyfa látszatától szó szerint elállt a lélegzete.

Mi okozta ezt? Több oka is volt ennek az érzésnek? Vagy valami konkrét dolog volt, amit még nem látott? Egy tökéletesen feldíszített karácsonyfa egy hétköznapi karácsonyt varázslatossá tehet. Mivel lephetné meg saját magát és a vendégeit is? Merítsen ihletet.

Gyönyörű karácsonyi világítás

Ha megnézzük a különbséget a megvilágított és a nem világított karácsonyfa között, az szó szerint feltűnő. A karácsonyi világítás a fán lévő összes dekorációnak teljesen más megjelenést kölcsönöz. Biztosítja a gömbök, karácsonyi láncok és egyéb karácsonyi díszek fényét is. Önön múlik, hogy meleg vagy hideg fehér LED-es világítást, vagy többszínű lámpákat választ. A világítás intenzitása, vagy a villogó üzemmód eltérő ritmusra állítása is különbséget jelent.

Twinkly karácsonyi világítás a kiváló minőségű és nagyon szép világítási típusok közé tartozik. Választhat színes Twinkly 32 m RGB 400LED LED vagy arany Twinkly 20 m AWW 250 LED világítást. Akár zeneérzékelőt is vásárolhat a világításhoz.

Szőnyeg a karácsonyfa alatt

A szőnyegre kerülő műfenyő is egészen más hatást fejt ki. Speciális típusú szőnyegeket gyártanak, amelyek különböző átmérőben készülnek és a karácsonyfa nagysága szerint választják ki ezeket. A karácsonyfa alatti szőnyeg nemcsak kiegészíti a szoba általános hangulatát, hanem tökéletesen illeszkedik a fához. Még egy szőnyeg is tökéletes hab a tortán a karácsonyi dekorációnak.

Karácsonyfadíszek

A karácsonyi gömböket is odafigyeléssel válasszuk ki. A matt gömbök mintha harmatosak lennének, titokzatosabb benyomást keltenek. Ellenkezőleg, ha kedveli a csillogást, válassza az arany, ezüst, vagy vörös fényes típusokat, ill. az adott karácsony aktuális trendjének megfelelő színeket. A szín minden évben változik.

Ne felejtse el az érdekes és gyönyörű élt. A fának elég magasnak kell lennie ahhoz, hogy egy él vagy egy csillag elférjen rajta.

Válasszon egy gyönyörű mesterséges karácsonyfát és egyéb karácsonyi díszeket a karacsonyfavilag.hu oldalon. Meg fog lepődni, hogy mi mindent vásárolhat egy varázslatos karácsonyhoz.