14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
18°
Szerda
19°
2022.10.02. , Petra
filter.hu filter.hu

Már csak néhány kiegészítő hiányzik a számítógépedhez?

Te is úgy voltál vele, hogy elég egy számítógép meg egy monitor, vagy egy laptop, és már mehet is a munka, a tanulás vagy esetleg a filmnézés?

Sokan tévesen dőlnek hátra, pedig ahhoz, hogy a számítástechnikai eszközünket rendesen tudjuk használni, sok egyéb kiegészítőre szükség lehet, így ha éppen laptopot vagy számítógépet készülsz vásárolni, akkor alaposan gondold át, hogy milyen kiegészítőkre lehet szükséged.

Ebben a cikkben annak járunk utána, hogy milyen kiegészítőkkel tudod még élvezetesebbé és gördülékenyebbé tenni a számítógéped használatát.

Van, ami nélkül a géped használhatatlan!

Akad egy egész sor olyan számítástechnikai kiegészítő a Laptopland.hu kínálatában, amik nélkül a számítógéped tökéletesen használhatatlanná válik. Asztali gépek esetén a klaviatúráról és az egérről mindenképpen fontos, hogy gondoskodj, de laptop használata során is felmerülhet az igény egy egérre, mert bizony nem mindenki ápol jó viszonyt a TouchPad-del.

Persze a megfelelő méretű memóriakártya hiánya is gátolni fog a tanulmányaidban és a munkádban, így idejében érdemes erről is gondoskodni. Hiszen amikor számítógépet vásárolsz, akkor a webshop munkatársai segíteni fognak neked abban, hogy mit érdemes választanod a gördülékeny eszközhasználathoz.

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor dolgozni szeretnél, de rá kell jönnöd, valami miatt nem fogod tudni használni a szuper jó géped.

Számítógép extrákkal

Ma már nyilvánvalóan sok egyéb kiegészítő is létezik, amik megkönnyítik például az irodai és a otthoni gépek összekapcsolását, így akár a laptopod teljes tartalmát megnyithatod egy “asztali gépen” is, így a dokkoló segítségével nem kell lemondanod sem a mobilitásról, sem a nagy monitor használatáról.

Persze arra is van lehetőség, hogy a merevlemezed cseréld ki, ha épp úgy ítéled meg, hogy nem elegendő a kapacitása a gépednek. A merevlemezből még mindkét fajta, a régi HDD és az újabb SSD is kapható a Laptopland.hu kínálatában, így garantáltan megtalálod a gépedhez illő merevlemezt.

Sajnos sokszor előfordul az, hogy bár a laptop egyéb funkciói tökéletesen működnek, az akkumulátor megadja magát, ami ugyebár mindennek az alapja, így szerencsére arra is nyílik lehetőség, hogy csupán akkumulátort vegyél, így a “régi” laptopodat nem kell feltétlenül leselejtezni, amivel nemcsak a pénztárcád, de a Földünk is jól jár.

Aztán ne feledkezz meg az olyan apróságokról sem, mint a router, a billentyűzet matrica, a különféle átalakítók, a hangszóró vagy épp a webkamera, mert ezek is mind nagyon fontosak tudnak lenni.

Élvezd a gépedet!

Ha a megfelelő minőségű kiegészítőket választod, akkor a számítógéped vagy a laptopod használata valódi élmény lesz, ha viszont nem gondoskodsz ezekről a termékekről, akkor vagy használhatatlan vagy élvezhetetlen lesz a számítógépezés, így aztán arra biztatunk, hogy gondoskodj időben ezekről is!