7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

3 öntapadós apróság, amivel kényelmesebb lesz az életed

Mindegy, mekkora lakásban élsz, néhány apróság, ami a kezed ügyébe készíti a dolgokat, sokat segíthet az otthonod kényelmesebbé tételében. Mutatunk 3 öntapadós Tesa terméket, ami vagy magában, vagy eszközként ezen dolgozik neked.

Sokszor a legnagyobb ötletekhez is csak apró dolgok kellenek, mert pici kiegészítésekkel is nagy változást tudunk elérni. Az öntapadós termékek tipikusan ezt a kategóriát képviselik, mert olyan megoldásokat nyújtanak, ami esetleg eszünkbe sem jutott eddig. Érdemes ugyanakkor csak tartós anyagokkal dolgozni, mert az ötlet könnyen balul sül el, ha gyenge minőséget választunk. A Tesa termékek olyan lehetőséget kínálnak, ami egyszerre tartós és végtelenül praktikus. íme három ötlet, ami segít könnyebbé tenni az életedet.

Falra rögzített fogmosópohár

Apró fürdőszobákban mindig gond, hogy megfelelő helyet találjunk a fogmosópohárnak. Ha nem lehet fúrni a falat, akkor a polc nem megoldás, a mosdón pedig leverjük, vagy koszolódik. Éppen ezért az egyik legjobb Tesa termék a fürdőszobában az öntapadós rögzítéssel falra erősített fogmosópohár. Ha több ilyet rakunk a falra, akkor mini fali tartóként is funkcionálhat, amiben a fogkefe és fogkrém mellett akár pipereholmikat vagy borotvát is elhelyezhetünk.

Öntapadó akasztó

Albérletek örök problémája, hogy egy képet rögzítő szöget, vagy konyharuhatartó kampót sem lehet a falba ütni, mert a tulajdonos nem szeretné, hogy sérüljön a fal. Olcsó öntapadós akasztóval pedig nem érdemes próbálkozni, mert több kárt csinál, mint hasznot.

A Tesa termékek között többféle öntapadó akasztó is található többféle terhelhetőséggel. A legerősebb ilyen akasztó akár 4 kilót is elbír hosszútávon, stabilan, így akár egy kép, akár apróbb holmik gond nélkül rábízhatóak – fúrás és főbérlővel való veszekedés nélkül.

Öntapadó tépőzár

Harmadik ötletünk azoknak a tárgyaknak szól, amik mindig kézben vannak, de örökké elvesznek. Ezeket nem lehet fixen egy helyre rögzíteni, mert használatban vannak, de kell számukra egy hely, ahol mindig megtalálhatóak. Tipikusan ilyen apróság lehet a cipőkanál, ami az induláskor sietve kell, vagy a távirányító, ami folyton vándorol, aztán a készülék kikapcsolása után elkeveredik.

Ha ezeknek a hátára egy kis darab öntapadós tépőzárat ragasztasz, aminek a segítségével fel tudod erősíteni egy állandó helyre, soha többé nem kell keresgélned őket. A cipőkanál otthont találhat így a cipősszekrény oldalán, a távirányító pedig mindig a kedvenc karosszéked karfáján fog várni este.