30 °C, Budapest
30 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
20°
Kedd
24°
2023.09.23. szombat, Tekla
filter.hu filter.hu

Hatékony védelem a traffipaxok ellen

Unod már, hogy folyton az út mellett lévő traffipaxokat kell figyelned? Tarts velünk mai cikkünkben, hiszen van legális megoldás a büntetések kivédésére. Létezik egy olyan eszköz, amely figyelmeztet téged, ha sebességmérő közeleg, és így idejében le tudsz majd lassítani.

Készülj fel a váratlan helyzetekre!

A traffipaxokat sokszor láthatatlan helyekre teszik le, hogy onnan tudjanak lecsapni a gyanútlan autósokra. Így számos helyen találkozhatunk ott sebességmérő rendőrrel, ahol alapesetben nem is számítanánk rá. 

Egyik ilyen tipikus helyszín a lakott területek kezdete, ahol valljuk be őszintén, nem mindig sikerül a tábla vonalában lelassítani 50 km/h-ra. Ha azonban erre nem vagyunk előre felkészülve, akkor elképzelhető, hogy belefutunk a traffipaxba. Ekkor pedig olyan összeget vesznek ki a zsebünkből, aminek máshol sokkal jobb helye lenne.

Szeretnéd ezt elkerülni? Tekintsd meg a KIYO TECHNOLOGY lézerblokkolóját, amely tökéletes megoldást nyújt ezekre a helyzetekre. Olyan eset is előfordulhat, hogy egy teljesen nyugodt szakaszon kint felejtenek egy 30-as táblát, és ebben a helyzetben is ritkán lassítunk vissza ilyen sebességre. 

Természetesen ha felszereltetjük az eszközt, akkor ezekben a szituációkban is figyelmeztetni fog minket a kamera közeledtéről. Ekkor pedig még idejében vissza tudunk lassítani a kívánt sebességre, elkerülve ezzel a büntetést.

Többféle sebességmérő módszer

A traffipaxokra sajnos nehéz megfelelő berendezés nélkül felkészülni. Ez azért is van így, mert számtalan helyen mérhetnek be minket, még ott is, ahol nem számítanánk rá. Nem ritka eset ugyanis, hogy akár bokor mögül, vagy mozgó autóból vadásznak a gyorshajtókra. 

Ezeket a véletlenszerű, megbúvó sebességméréseket pedig egyetlen mobiltelefonos applikáció sem képes megmutatni. Így ha nem szeretnénk büntetést fizetni, akkor mindenképpen célszerű beruházni egy lézerblokkolóra.

Rendkívül megnehezíti a dolgunkat az is, hogy többféle típusú és működési elvű sebességmérő létezik. Így olyan eszköz szükséges a kivédésükhöz, amely az összes fajtát tudja előre jelezni. 

Ha egy ilyet szerelünk be az autónkba, akkor mindenhová nyugodtan fogunk tudni elutazni, és nem kell majd azon aggódnunk, hogy váratlan nemkívánatos csekkek érkeznek a postaládánkba. 

Így pedig megkímélhetjük magunkat az idegeskedéstől, valamint a családi kassza sem fogja bánni a figyelmetlenségünket.

Rejtett beépítés

Az eszköz beépítése maximálisan esztétikus lesz, nem fog hivalkodóan mutatni az autónkon. Emiatt megkímélhetjük magunkat a kíváncsiskodó tekintetektől, és az ebből fakadó kellemetlenségektől. A lézerblokkolók a legutóbbi erre vonatkozó kreszmódosítást követően is bent maradhatnak az autóban, birtokolni és felszerelni SZABAD őket (175/2003 X.28 kormányrendelet).

Találd meg te is az autódhoz leginkább passzoló eszközt, és védd ki sikeresen a traffipaxok fenyegetését! Reméljük, a lézerblokkoló segítségével megúszod majd a sebességmérő kamerákat, és a büntetéseket. Szerezz be te is hatékony traffipaxvédelmet és védd meg a pénztárcádat a felesleges kiadásoktól!