8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Te mennyire vagy környezettudatos a vásárlásaid során?

Tedd a kezedet a szívedre, és őszintén felelj magadnak: olykor téged is elkap a vásárlási láz? Sok mindent veszel? Kerül a kosaradba olykor olyan is, amire nem igazán van szükséged, vagy ha nélkülözhetetlen is az adott termék, biztos, hogy zöld megoldást választasz?

Míg az emberek döntő többsége simán vásárol csomagolásmentes boltban, vásárol környezetbarát tisztítószereket, sőt akár használt bútorokat vagy ruhákat is, addig az elektronikai cikkek vásárlása kevés embernél történik fenntartható módon! Pedig nagyon fontos lenne. Mutatjuk is, hogy miért!

Ne növeld a veszélyes hulladék mennyiségét!

Ha a Greenlaptop.hu prémiumminőségű használt HP monitorjai közül választasz, akkor egészen biztosan környezettudatosan cselekedtél.

Minden megunt, leselejtezett, kidobott vagy esetleg szépséghibás monitorral tovább növekszik az az irdatlan mennyiségű szeméthalom, amit sajnos a szegényebb országok polgárai kénytelenek befogadni, és ami nyilván nincs jó hatással sem az egészségükre, sem az életkörülményeikre. Pedig egy kis felújítással szinte minden monitor megmenthető lenne.

Ne dőlj be hát! Csak a fogyasztói társadalom sulykolja beléd, hogy minden évben szükséged van új monitorra, valamint hogy csak az újonnan vásárolt a jó monitor. Hogy ciki használt terméket vásárolni, mert a menő emberek boltból veszik az elektronikai cikkeket, méregdrágán, mert megtehetik.

A trükk az, hogy nem azért nem vásárolsz új terméket, mert nem telik rá, hanem vagy azért, mert nincs is rá igazán szükséged, vagy azért, mert tudsz használtan is venni, ezzel is óvva a bolygónkat.

Megbízható minőség - használtan is!

Akár HP, akár Dell vagy bármely neves számítógépgyártó monitorja kerül a Greenlaptop.hu szakembereinek a kezébe, gondos bevizsgálás után javítják az esetleges hibákat, tesztelik a megfelelő működést, majd miután megbizonyosodtak arról, hogy kiválóan működik, kerül is ki a webáruház termékei közé a felújított, nagyszerűen működő, ám olykor esetlegesen szépséghibás monitor.

Hogy mennyire nem végeznek félmunkát, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden monitorra minimum két év garanciát vállalnak, ezzel is biztosítva téged afelől, hogy nem kockáztatsz semmit, hiszen ha nem működik, a garanciajeggyel simán vissza tudod vinni.

A széles márkaválaszték mellett több méretben is kínálnak monitorokat, így akár kicsit, akár nagyot keresel, biztosan nem fogsz üres kosárral távozni!

Lehetsz márkahű is!

Sokan vannak úgy vele, hogy egy-egy gyártó termékeit részesítik előnyben, így ha például te a HP által gyártott elektronikai cikkekkel vagy maradéktalanul megelégedve, akkor akár használtan is tudod őket választani, hisz minőségben nem fogsz igazán eltérést tapasztalni az eredetihez képest, árban és környezettudatosságban viszont annál inkább!

Készen állsz a számodra tökéletes használt monitor kiválasztására?