18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Asztali tükör vagy fürdőszobai tükör a legjobb megoldás?

Már 20 perce állsz a fürdőszobaajtó előtt arra várva, hogy beléphess és készülődhess. Milyen jó is volna most egy asztali tükör, ami még világít is! Létezik ilyen? Igen, létezik! És neked is segíthet reggelente abban, hogy idejében elindulhass.

Zavartalan készülődés, nyugalmas reggelek - az asztali tükör garantálja

A fürdőszobai lámpa a tükör felett, mellett hasznos dolog, mert garantálja azt, hogy biztonságosan és gyorsan induljon a napod. Már ha egyáltalán odaférsz, hiszen mindenkinek nagyon “sürgős”, a családod minden tagja késésben van. Pedig neked is menned kellene, nem szeretnél újra és újra elkésni.

Mi ilyenkor a teendő? Semmiképpen sem az, hogy futtában az előszobai tükörnél sminkelj, vagy a dugóban várakozva az autóban ess neki a hajadnak. A legjobb az, ha beszerzel egy olyan modern asztali tükröt, ami akkora szabadságot biztosít, amekkorát eddig el sem tudtál képzelni. Mihelyst elkezded használni, azonnal lemondasz a fürdőszobai tükör használatáról.

Az asztali tükör előnyei

Az asztali tükör alkalmazásának számos előnye van. Olyan előnyök ezek, amelyeket ha megtapasztalsz, akkor többé nem is akarsz már a fürdőszobai tükör előtt készülődni. Lássuk, hogy mik ezek!

  • Akkor használod, amikor csak akarod. Ott használod, ahol csak szeretnéd. Csak egy asztal vagy sima felület kell az elhelyezéséhez, és már kezdheted is a sminkelést, fésülködést.
  • Könnyen és gyorsan mozgatható, kicsi a helyigénye - ez pedig óriási szabadságot jelent.
  • Lehetővé teszi a sminked precíz megalkotását, a frizurád elkészítését.Időt spórol a számodra, amit más dolgokra használhatsz (akár a reggeli híreket is megnézheted vagy nyugodtabban nézheted át a holmijaidat, hogy minden nálad van-e). 
  • Hatékonyabbá teszi a készülődést, na és nyugodtabbá is.
  • Ideális fényviszonyokat teremt, hiszen beépített fényforrás van benne.
  • Este is megkímél az idegőrlő várakozás hosszú perceitől. A sminklemosás is gördülékenyen kivitelezhető.

Hogyan működik az asztali tükör?

Az asztali tükör működése nagyon egyszerű: olyan modern eszköz, ami modern fényforrásokkal van felszerelve. Ezek a tükörbe épített fényforrások fókuszált hideg fényt bocsátanak ki, ezek pedig ideális fényviszonyokat teremtenek. A jó látás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a szépítkezés folyamata garantáltan sikeres legyen.

Természetesen ezek a fényforrások is azzal az innovatív LED technológiával működnek, amely korunk legenergiatakarékosabb lehetősége. Maga ez a tény is a használatuk mellett szól, de vannak további előnyök is. Ilyen a költséghatékonyság, a hosszú élettartam, az, hogy nem termelnek hőt, ellenállóak a mechanikai hatásokkal szemben, jól viselik a le- és felkapcsolgatást. 

Ha te is szeretnél nap mint nap nyugodt körülmények között készülődni, akkor szerezz be egy asztali tükröt! De vigyázz! Használat után rejtsd el jól a családtagjaid elől, nehogy valamelyikük elperelje tőled! Persze erre is van megoldás: venni kell mindenkinek egyet! Asztali tükör vagy fürdőszobai lámpa? A döntés a tiéd!