14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Minőségi pelenka elérhető ár

Hogyan vészelhető át egy-egy éjszaka "baleset" mentesen a kisgyermeket nevelő szülőnek? Libero Comfort pelenka használatával! Az indokokat lentebb elmondom néhány mondatban.

Miért a Libero comfort?

Az is elég lenne Önmagában, hogy mindenki ismeri ezt márkát. Viszont egy felelősen gondolkodó szülő, mint amilyen Te is vagy nem elégszik meg a fenti válasszal. Az Essity cég a Libero termékek gyártója több mint fél évszázada gyárt pelenkát és női higiéniai termékeket. A tényt, hogy minőségileg és bőrgyógyászatilag is kifogástalan áruk hagyják el a gyárat, a skandináv országok független  minősítő egyesülete a Nordic Swan Ecolable is megerősítette a jelvényével. Különös figyelmet szentelnek a fenntartható fejlődésre, ezért a csomagolásaik legalább 50%-ban megújuló csomagolást tartalmaznak. Igyekeznek a gyártás során felhasznált energiát is megújuló forrásból biztosítani.

Ennyit a gyártóról. Milyen a termék?

Légáteresztő anyagokból készül, amely szárazon tartja a baba  bőrét. Nem szőtt külső anyaga biztosítja a levegő áramlását, szárazon és kényelmesen tartja a baba érzékeny bőrét, és minimálisra csökkenti az irritációt. Nem tartalmaz klór és latex anyagokat ezzel is csökkentve a bőrkiütések lehetőségét. A Libero Comfort pelenkák hagyományos tépőzáras megoldással rögzítik a gyermekedre a pelust. Köldök helyén ügyeltek a kialakításra, hogy ne dörzsölje a baba érzékeny pocakját. A lényeg pedig a szuper-abszorbens mag ami bezárja a nedvességet. Folyamatosan tiszta száraz érzést biztosítva ezzel a gyermekek számára. Puha szivárgásgátlók megakadályozzák a szivárgást, éjjel is és nappal mikor már intenzíven mozog a gyermek.

Állandó minőség minden csomagban!

Aki már rendelt olcsóbb úgynevezett gazdaságos pelenkát, az valószínűleg szembesült már vele, hogy csomagonként bizony eltérő lehet a minőség. Nem azt jelenti, hogy mindig rosszak a pelenkák, de előfordul, hogy nincs rajta a tépőzár vagy szakadt a termék. A Libero Comfort pelenkáknál az előbb említett eset nem fordulhat elő. Folyamatosan a legmagasabb minőségű pelusok kerülnek csomagolásra. Nincs átázott ruha és ágynemű, csak kényelem és száraz érzés.

Hol tudsz vásárolni ilyen terméket? 

A legtöbb nagy áruházban biztosan megtalálod, de az interneten már kisebb webáruházak kínálatában is rendelheted. Sokszor kedvezőbb áron házhoz szállíttathatod egy futárcéggel, mintha cipelnéd a bolttól az otthonodig. 

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok