24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
16°
Hétfő
21°
2022.10.07. péntek, Amália
filter.hu filter.hu

Vibrációs gyűrű a páros élvezetekért

Tudod, miért olyan sokoldalú a vibrációs gyűrű? Mert mindkét félnek előnyére szolgálhat, ráadásul a merevedést is képes tovább fenntartani. Ha szeretnél egy kis változatosságot csempészni a szexuális életetekbe, mindenképpen érdemes kipróbálni. Nézzük meg, melyek a vibrációs gyűrű alkalmazásának előnyei!

Ezt tudja egy vibrációs gyűrű

A vibrációs gyűrű, amelyhez a megfelelő síkosítót a Szexaruhaz.hu Szexshop első játékszereim kategóriája között is felfedezhetsz, egy olyan gyűrű, amelyet a péniszre kell húzni. Nagyon hasonlít a péniszgyűrűhöz. Egy ilyen eszköz roppant sokoldalú, hiszen szólóban is feldobja a maszturbációt, ugyanakkor abban az esetben is rendkívül hasznos, ha a pároddal vagy együtt.

A vibrációs gyűrűt a pénisz tövére kell felhelyezni, az élvezeteket pedig számos kiegészítő segíti, például egy plusz kis gyűrű a herék izgatására vagy egy análvibrátor. A gyűrűben rezgő motorok is találhatók, amelyek izgatják a péniszt, a pár női tagját pedig segítik a csiklóorgazmus elérésében. Remek szexuális játékszer tehát mindkét fél számára.

Így működik az eszköz

Többféle vibrációs gyűrű is létezik, azonban mindegyik közös tulajdonsága, hogy segíti megtartani a péniszben lévő vért, ezáltal sokkal érzékenyebbé teszi a hímtagot, legyen szó akár a kezed érintéséről, akár a párod kezéről, nyelvéről vagy a hüvelyéről. 

Miközben mindkettőtöket kényeztet, a kezeteket teljesen szabadon hagyja, hogy azok más területekre tévedhessenek. Az eszközt fordítva is lehet viselni, ilyenkor a motor nem a pénisz alá kerül, hanem a csiklóhoz.

A vibrációs gyűrű használatával kapcsolatban érdemes kiemelni, hogy minden egyes eszköz esetében korlátozott az az idő, ameddig alkalmazhatod. Ennek mindenképpen nézz utána a játékszerhez mellékelt használati utasításban, de általánosságban 30 percnél tovább nem igazán célszerű használni. Ennek oka, hogy az időn túli alkalmazás mikrosérülésekhez és a hajszálerek károsodásához vezethet, ami sokszor fájdalmas is. 

Tanácsok a gyűrű használatához

A használati időn kívül a felhelyezéssel kapcsolatban is van néhány dolog, amire érdemes figyelni. Fontos, hogy a vibrációs gyűrű ne legyen túl szoros. Túl kicsi méretre utalhat, ha fájdalmat vagy szorító érzést, esetleg hideget érzel, ekkor rögtön távolítsd el. Ugyanilyen érzéseket tapasztalhatsz akkor is, ha túl sokáig hagytad fent. 

A felvételt megkönnyítheted egy síkósítóval, ráadásul akár óvszerrel együtt is viselheted. Előfordulhat az is, hogy a partnered számára lesznek túl erősek a rezgések a behatolás során. Fontos, hogy ezt rögtön jelezzétek egymás felé, és hagyjátok abba az eszköz használatát vagy kapcsoljátok ki a motort. 

A vibrációs gyűrű kicsi, egyszerű, de annál nagyszerűbb kis készülék, aminek használata férfiak és nők számára is rendkívül előnyös. Alkalmazd önkielégítés közben vagy a pároddal való együttlét során, és élvezzetek egy nagyot a segítségével!

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok