20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
16°
Hétfő
22°
2022.10.07. péntek, Amália
filter.hu filter.hu

Szeretne egy kiváló címkenyomtatót? Akkor itt a lehetőség

Ha vállalkozása van, akkor előbb vagy utóbb, de mindenképpen szüksége lesz címkenyomtatóra. Miért? Mert sok területen megkönnyítheti a munkát: az adminisztrációtól kezdve a termékek jelölésén át a kötelező információk feltüntetéséig.

Milyen címkenyomtatót érdemes vásárolnia?

A címkenyomtatók piacán is széles a választék, emiatt alaposan meg kell gondolnia, hogy milyen termék mellett teszi le a voksát. A DunaShop minőségi címkenyomtatója Önnek is kiváló alternatívát jelenthet. Garantáltan olyan kiváló minőséget képvisel, amellyel a címkenyomtatási feladatok könnyen, gyorsan megoldhatóak.

A Zebra GC420T címkenyomtató a legkedveltebb asztali nyomtatók közé tartozik az amerikai Zebra Technologies címkenyomtató kínálatából. A készülék úgynevezett termál-transzfer modell, amit azoknak érdemes megvásárolni, akiknél a napi címkenyomtatási igény nem több, mint 3000 etikett. 

Többféle ágazatban alkalmazható: a Zebra GC420t címkenyomtató tudása hasznosítható a logisztikában, a irodai munka során, a kereskedelemben. Kis mérete, csendes működése és jó ár/érték aránya miatt számtalan felhasználó elégedett vele.

Milyen előnyei vannak a Zebra GC420t címkenyomtatónak?

A Zebra GC420t címkenyomtató hőérzékeny termál anyagra nyomtat. Megfelelő festékszalaggal képes akár normál papírra, műanyagra, kartonra és textil alapanyagú kellékanyagra is nyomtatni, maximum 104 mm szélességig.

Előnyei:

  • Kompakt mérete miatt rendkívül helytakarékos.
  • Gyors etikett címke nyomtatásra alkalmas, köszönhetően a 32 bites processzornak, amivel rendelkezik. A teljesítményt garantálja a 8 MB RAM és a FLASH memória is, ami lehetővé teszi a több grafikai elemet tartalmazó, nagyobb méretű etikett címke dinamikus feldolgozását is.
  • Egyszerűen kezelhető - nem kell hozzá “szakértőnek” lenni.
  • MegbízhatóKiváló megoldás napi 1000-3000 etikett címke megnyomtatásához.
  • A festékszalag cseréje gyorsan és könnyen megoldható.

Címketervezés és nyomtatás a Zebra GC420t címkenyomtatóval

Az eszközhöz mellékelt ingyenes magyar nyelvű Zebra Designer segítségével a címke tervek elkészítése szinte gyerekjátéknak tűnik. A grafikus felületű szoftver kezelése könnyen elsajátítható, a vele megtervezett etikett címkék tartalmazhatnak vonalkódot, feliratot, egyszínű grafikát. Ha nem elegendő az ingyenes Zebra Designer tudása, akkor megvásárolható hozzá a Zebra Designer Pro program, ami funkcionalitásban bővített tudással rendelkezik.

A készülék csomagjában megtalálja az adatkábelt, a tápegységet, a drivert, a szoftvert, most már csak a megfelelő etikett címkét kell kiválasztani. 

A Zebra GC420t címkenyomtatókat is karban kell tartani 

A nyomatminőség és problémamentes működés érdekében a címkenyomtatókat is karban kell tartani. A megfelelő tisztítás azért szükséges, mert a Zebra GC420t címkenyomtatóba használat közben por rakódhat le az alkatrészekre, ami nem tesz jót a nyomtatási képnek. 

Vásároljon Ön is Zebra címkenyomtatót, és tegye hatékonyabbá a munkát!