8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Így tüzeld fel a párkapcsolatodat!

Egy idő után még a legjobb párosok is egymásra unnak, és a kezdeti izgalmak helyett a szürke hétköznapok és a jól megszokott menetrend kap helyet az együttlétek során is. Ilyenkor jön el az idő arra, hogy megfűszerezzétek a kapcsolatotokat! Jöjjön most néhány tipp, amelyek segítségével újra olyanok lesztek, mint a friss szerelmesek.

Az alábbi tippek az Amerikából eredő “szexforgatókönyv” tanításain alapulnak. A szexforgatókönyv lényege, hogy az együttlétek lehetőleg behatolással és mindkét fél orgazmusával végződjenek. Ez azonban az esetek egy részében nem így történik. Ha azonban egy kicsit jobban odafigyeltek egymásra és megismeritek a másik és a saját igényeiteket is, az öröm nem marad el. A saját és párotok testével való ismerkedés még egyszerűbb és gördülékenyebb lesz a Vágyaim.hu webshopban kapható szextársasjátékok valamelyikével. No, de ezen túlmutatóan érkezzenek a konkrét tippek!

1. Légy büszke az igényeidre és a tapasztalataidra!

Ebbe beletartozik az, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és vállald fel a vágyaidat is! Mindenkinek vannak olyan fantáziái, amelyekről nem igazán beszél, esetleg szégyell is, pedig éppen ezek az elképzelések azok, amelyeket érdemes valóra váltani. Ha pedig ebben a párod is támogat, sőt, segít is a megvalósításban, a kapcsolatotok még erősebbé válik majd.

2. Térképezd fel a tested!

A legtöbben sajnos még a saját testüket sem ismerik igazán, nemhogy a másikét. Pedig ha pontosan tudod, hol találhatók az erogén zónáid, és a G-pontodat is be tudod lőni, a kielégülés is gyorsabban megtörténik majd. Ezt a legkönnyebben maszturbáció során teheted meg. Azonban amellett, hogy önkielégítést végzel, játssz magaddal, figyeld meg, hogyan reagál a tested a különböző érintésekre, és mi az, ami jólesik. Az így megszerzett tapasztalatok birtokában pedig a párodnak is meg tudod majd mutatni, mi az, ami örömet okoz neked.

3. Türelem, türelem, türelem…

Bármennyire is próbálkoztok, nem mindig sikerül azonnal ráhangolódni a dolgokra. Épp ezért fontos, hogy önmagaddal és a pároddal is légy türelmes. Néhány szexi játék hamar izgalomba hoz majd benneteket. Ha azonban épp az ellenkező eset állna fenn, és hirtelen esnétek egymásnak, akkor is gondoskodjatok az alapos ráhangolódásról előjáték segítségével.

4. A bizalom a legfontosabb

Akár friss kapcsolatról, akár évek óta fennállóról van szó, kiemelkedő szereppel bír az egymáshoz való kapcsolódás képessége. Fontos, hogy bízzatok egymásban és mindent meg tudjatok osztani egymással a szexuális életetekkel, vágyaitokkal kapcsolatban, és azon túl is. 

5. Kockáztass!

Régóta piszkálja valamilyen elképzelés a fantáziád, de félsz azt a partnered tudtára adni? Ne tedd! Ossz meg vele mindent, hiszen ki tudja: ha mindkettőtöknek bejön, felkerülhet majd az étlapra mindaz, amiről eddig csak álmodtál.

A fenti 5 tanács segít abban, hogy a szex valóban izgalmas és kielégítő legyen mindkettőtök számára. Próbáljátok ki őket és élvezzétek egymás társaságát az ágyban és azon kívül is!

Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
További anyagok