25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
16°
Hétfő
21°
2022.10.07. péntek, Amália
filter.hu filter.hu

Érdekes tények az online sportfogadásról

Ha szeretsz fogadni, akkor minden bizonnyal nem áll tőled messze az online sportfogadás sem. Az azonban elképzelhető, hogy vannak tények és dolgok, amelyekről még nem hallottál az online sportfogadással kapcsolatban. Mutatunk is most néhányat!

A legtöbb szerencsejátékos Kínában és az Egyesült Államokban található. Évente mintegy 1,6 milliárd ember él a szerencsejáték és az élő fogadás adta lehetősséggel. Azok, akik évente legalább egy alkalommal kipróbálnak valamilyen szerencsejátékot, mintegy négy milliárdan vannak. És nem csak a hagyományos, hanem az online fogadás is egyre népszerűbb szerte a világon.

Az online fogadási ipar az 1990-es években kezdett el virágozni. Az online technológia fejlődése lehetővé tette az online kaszinók felvirágzását is, így ezek a szolgáltatások is el kezdtek gomba-módra szaporodni. Az online fogadások is hosszú utat tettek meg az utóbbi években. Korábban a játékosok nem tudtak az élő fogadás lehetőségével élni, csak a pályán vagy az arénában volt erre lehetőségük. Azonban napjainkban már online is fogadhatunk a kedvenc játékosunkra, illetve csapatunkra.

Ha pedig nem az élő fogadás miatt, hanem valamilyen izgalmas kaszinójáték miatt keresünk fel egy online kaszinót, akkor valódi kaszinó-élményben lehet részünk, hiszen a minőségi online kaszinók élő osztókkal működnek, hogy ezzel is valós kaszinó élményeket teremtsenek a játékosok számára.

Az egyik legnépszerűbb online kaszinójáték nem más, mint a blackjack. A népszerűségének az oka az, hogy könnyen elsajátítható, egyszerűek a szabályai és nagyon szórakoztató játék.

Az online kaszinóiparban jelentős szerepet játszik a mesterséges intelligencia. Az online kaszinóiparban használják a gyorsabb haladás és hatékonyság érdekében. Ez nem csak a kaszinók, hanem a játékosok számára is roppan előnyös.

Az online szerencsejátékosok köréből elsősorban férfiak kerülnek ki. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy az online játékosok mintegy 79%-a férfi. Úgy látszik, hogy a nőket kevésbé vonzza a szerencsejátékok világa.

Az interneten történő sportfogadás tehát nagyon népszerű. De melyik sportra fogadnak a legtöbben? A futball a legnépszerűbb az összes sportág közül. Természetesen, Amerikában az amerikai futball örvend a legnagyobb népszerűségnek.

A másik legnépszerűbb sportág pedig nem más, mint a kosárlabda. Talán ennek az is az oka, hogy a játék szabályai és a pontszámrendszere nem csak érthető, de végtelenül egyszerű is.

Az online kaszinókban is lehet hatalmas összegeket nyerni. Az eddigi legnagyobb nyereményt Amerikában zsebelte be egy férfi, 2013-ban. A nyeremény összeg, amelyet „haza vihetett” magával 24 millió dollár volt.

A legelső online szerencsejáték 1994-ben került napvilágra. A Micro-gaming ugyanis ebben az évben hozta létre az első online szerencsejáték- szoftvert. Majd az Inter-Casino 1996-ban elkészítette az első valódi pénzalapú kaszinót az online játékosai számára.

A nyerőgépes szerencsejátékok mintegy 90 százalékát az interneten játsszák. Annak ellenére, hogy a legtöbb hagyományos kaszinóban is megtalálhatók a félkarú rablók.