31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
27°
Holnapután
25°
Csütörtök
26°
2022.08.08. hétfõ, László
filter.hu filter.hu

Végezd el a webdesigner tanfolyamot online!

Mit csinál egy webdesigner? Elsősorban megtervezi a weboldal szerkezeti felépítését, arculatát és gondoskodik arról, hogy az oldal illeszkedjen a céghez. A feladatának fontos része, hogy a kezdőoldal és a hirdetések érkezési oldalait marketing szempontok alapján tervezze meg.

A Photoshop és Illustrator programok ismerete elengedhetetlen a munkájához és nem árt, ha ért a CMS rendszerekhez.

Az egyik legkeresettebb szakma

A webdesigner munka, nemcsak népszerű, kreatív, de a második legkeresettebb szakmának is számít. Trendi és menő, ha designer vagy! Webdesignerként dolgozhatsz alkalmazottként multinacionális cégnél, ügynökségnél, de otthonról szabadúszóként is akár. Az biztos, hogy a munkád sohasem lesz egyhangú, és mindig új kihívások elé állít a szakma. Mivel a technológia folyamatosan változik, ezért szükséges, hogy kész legyél új készségeket elsajátítani és folyamatosan képezni magad.

Miért érdemes elvégezned a webdesigner tanfolyamot?

Nagyon sokan próbálnak érvényesülni a szakmában, de tudás nélkül nincs siker. A The Bright Academy online tanfolyamának az elvégzése a legbiztosabb módja annak, hogy az alapokat elsajátítsd. Nem csupán a grafikus szoftverekkel fogsz dolgozni, hanem megismered a JavaScript, HTML és CSS világát is.

Webdesignerként dolgozhatsz az otthonod kényelméből is, és elfelejtheted a napi utazást a forgalmi dugóban a munkahelyed és lakóhelyed között. Külföldi cégeknek is dolgozhatsz csábító fizetésért, anélkül, hogy el kellene hagynod az országot. Te oszthatod be az idődet, megteremtve a munka és család közötti egyensúlyt.

Egy cég profiljának megalkotásában a webdesigner munkájának óriási szerepe van, és természetesen ez a fizetésén is megmutatkozik.

Ha szeretnél egy változatos, kreatív, alkotómunkát, amit ráadásul jól meg is fizetnek, ne habozz, kezdd el a tanfolyamot, és nem fogod megbánni, esetleg csupán azt, hogy nem vágtál bele hamarabb.

A tanfolyam előnye

Az online tanfolyam elvégzésével megszerzed a szükséges alapokat, amivel már elkezdhetsz dolgozni a szakmában. Természetesen a további fejlődéshez szükséges, hogy mindig naprakész legyél és lépést tarts a technológiával. Azok a szakmák, amelyek az internet világához tartoznak, mindig is az élen jártak, és ez a jövőben még inkább növekvő tendenciát fog mutatni. Ezen a területen munkalehetőség mindig lesz, és nem csupán az ország határain belül gondolkozhatsz, ha jó nyelvtudással rendelkezel, külföldi munkákat is vállalhatsz.

Az online webdesigner tanfolyamot bármikor elkezdheted, végezheted. Saját időbeosztásod szerint haladhatsz a tananyaggal. Annyi időt szánsz rá egy nap, amennyit tudsz és szeretnél. Mivel teljes egészében online végezhető a tanfolyam, nem szükséges tantermi oktatásokra eljárni, bárhonnan tanulhatsz.