2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
11°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Különleges kártyajátékok az online kaszinókban

Érdekel a kaszinók világa? Tudj meg mindent a különlegesebb kártyajátékokról, amelyek elérhetőek manapság egy online kaszinóban, és válaszd a hozzád illőt.

Az online casino világban napjainkban megannyi lehetőségünk lehet, ha a kikapcsolódás valamelyik formáját keressük, de azért még ma is azt mondhatjuk, hogy az online és a hagyományos, szárazföldi kaszinókban is a kaszinójátékok azok a lehetőségek, amiket a legtöbb játékos előszeretettel keres. A magyar játékosok körében például a póker a legnépszerűbb, de megemlíthetjük itt a blackjack és természetesen a rulett és a nyerőgépek lehetőségeit is.

Ahogy az online térben egyre szélesebb körben jelentek meg a szerencsejátékok, úgy jelentek meg egyre különbözőbb típusú játékok is, és ma már igazán különleges kártyajátékokat is találhatunk, ha megfelelő kaszinó felületet választunk hozzá.

Cikkünkben bemutatunk pár népszerű lehetőséget az online kaszinók felületén elérhető kártyajátékok közül.

A legegzotikusabb kártyajátékok

A különlegesebb lehetőségek között több nagyszerű játékot is találhatunk, és a hagyományosabb típusok is nagyszerű különlegességekkel várnak. Attól függően természetesen változhat, hogy melyik játék fog érdekelni, hogy milyen személyiség vagy, de azért érdemes vetni egy pillantást a lenti listára, amely a legnépszerűbb különleges kártyajátékokat taglalja.

Pai Gow

A játék a kínai Song dinasztia idejéből származik, azóta pedig szép lassan - de megszerettette magát az egész világgal. A játék bár nem mindegyik online kaszinó felületén érhető el, a mai napig sok népszerű kaszinó felületén megfordul pár változatban, alacsony tétjeinek köszönhetően pedig a játékosok gyakran visszajárnak hozzá 1 - 1 játék erejére. A játékot egyébként nagyon nehéznek mondják, de minden játékos ajánlja azoknak, akik a kártyajátékok igazi rejtelmeire kíváncsiak.

Elsőre tehát a szabályok kifejezetten bonyolultnak tűnhetnek, de ha pár tutorialt és videót megnézel róla és kis tétek mellett kipróbálnod hamar ráérezhetsz az ízére, ha hozzád illő játék.

A lehetőség egyébként félig dominó félig kártyajáték, így, ha a dominók világa érdekel szinte biztos, hogy imádni fogod. Illetve akkor is ha olyat keresel, ahol gondolkodni is lehetőséged van. Összesen 2 - 8 ember játszhatja, így akár partikban, akár privát körökben szeretnél részt venni lehetőséged nyílhat rá. Ha pedig az élő lehetőségeket keresed, ha egy népszerűbb - Pai Gow játékra szakosodott kaszinót keresel, szinte biztos, hogy lehetőséged nyílhat rá.

Baccarat

Az egyik legjobb és egyben kifejezetten nehéz kaszinójáték, amely a kártyajáték alapjaira épül a Baccarat lehet a játékosok véleménye alapján. A Baccaratot egyébként a legsikeresebb kártyajátéknak is említik, típusai között pedig többet is meg említhetünk. Összesen 8 db kártyapaklit használnak fel a játékok során az élő kaszinók részlegein pedig elérhetőek élő osztó társaságában is a legtöbb esetben. Épp ezért, ha egy igazán nagy csapat tagjaként, valódi kaszinó élményekre vágysz a Baccarat élő módját valószínűleg imádni fogod.

Természetesen, ahogy az összes szerencsejáték - a Baccarat is a szerencsére épül, de azért jó ha az alap szabályaival tisztában vagy mielőtt leülsz egy asztalhoz, és valódi pénzben befizetést kezdeményezel.

A játék egyébként az 1800 -as évekből származik, de pontos eredete máig vitatott, így senki nem tudja pontosan, hogy valójában melyik évre vagy évszázadra tehető a játék eredete. A Baccarat főként a James Bond filmekből lehet ismerős, ha még nem hallottál róla, mert ezek a filmek hozták meg az online kaszinók felületén főként a népszerűségüket.

Legnépszerűbb Baccarat játék fejlesztők napjainkban:

  • Microgaming
  • NetEnt
  • Playtech
  • iSoftbet
  • Evolution Gaming
  • Play’n GO

Tequila Póker

A játék bár elsőre zavaróan sok szabállyal és lehetőséggel rendelkezhet, ha egy kicsit kipróbálod magad benne, könnyen megértheted a lépéseket. A póker játékok egyik legkülönlegesebb lehetőségeként a Tequila pókert szinte biztos, hogy imádni fogod, ha bírod pókert, akkor pedig főleg, ha egy kicsit különlegesebb verzióban játszanád azt.

A játék egyébként nagyban hasonlít a sima póker szabályaira, de akár még egyszerűbbnek is mondható, így, ha egy bulis játékot keresel egy baráti társaságban szórakozásképpen érdemes lehet az online kaszinók felületén kipróbálni ezt a különleges kártyajáték típust.

Egyéb különleges kaszinójátékok

Azt láthatod tehát, hogy az online kaszinók felületein megannyi lehetőséged lehet, ha játékokat keresel, ha pedig a kártyajátékok világa érdekel különlegesebb lehetőségeket is találhatsz, amiket érdemes kipróbálnod. Attól függően persze változhat, hogy melyik fog bejönni, hogy milyen játékot keresel, de akármi is a terved a fő, hogy megbízható kaszinó felületén töltsd el az idődet, így olyan online felületet válassz, amely minden fontos engedéllyel rendelkezik.

Ha pedig még új vagy, először érdemes lehet kipróbálnod az egyszerűbb kaszinó játékokat, így például a nyerőgépek vagy épp a rulett világát, mielőtt kamatoztathatod a szerencsédet egy Pai Gow vagy épp Baccarat játékban. A nyerőgépek és az egyszerűbb szerencsejátékok között pedig különböző nehézségüeket is találhatsz, így attól függően hogy mennyire vagy profi szép lassan is emelheted a játékok nehézségét, amíg végül a különlegesebb, nehezebb szabályokkal bíró kártyajátékokat is könnyűszerrel végigjátszod.
Ha pedig a kártyajátékok világa érdekel, nem szabad elfeledkezni a sima póker és a blackjack lehetőségeiről sem, mert manapság megannyi lehetőséged lehet arra, hogy kipróbálhasd azokat az online kaszinó felületén. Ahogy pedig telik az idő, te magad is érezni fogod ahogy egyre jobb leszel.