10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Problémás haj? A lézeres hajerősítéssel elfelejtheted!

Nőként a szépség és a dekoratív megjelenés egyik legfontosabb eleme az erős, ápolt és egészséges haj. Lehet az öltözéked bármennyire trendi és elegáns, ha lelapuló, töredezett, erőtlen vagy fakó hajad elrontja az összképet.

Hajunk állapota egészségügyi és lelki problémákról, a helytelen táplálkozásról és a stresszes életmódról egyaránt árulkodik. A hajhullás, a ritkás haj vagy az esetleges kopaszodás – ami nőket is érinthet – jelezheti a haj és fejbőr betegségeit. Ha ezek közül bármelyik hosszabb távon jelen van az életedben, akkor ne várj tovább!

Hajgyógyászat lézeres kezeléssel

Az Aesthetica Orvosi Központban lézeres hajterápiával nyújtanak hosszú távú megoldást a problémádra a szakképzett hajgyógyászok. Miből áll a terápia? Komplex kezelési terv alapján épül fel a ResurFix hajhulláscsökkentő és hajstimulációs protokollja, amely hazánkban elsőként hajdiagnosztikával kombináltan segíti frizurád megújulását.

  • Az első lépés a hajad és a fejbőröd állapotának feltárására irányuló diagnosztika. Az Aesthetica Orvosi Központ munkatársa megvizsgálja a fejbőrt, a hajszálakat, valamint a hajhagymák állapotára is fényt derít. Mindig a problémák mögött rejlő okokat keresi, hiszen azok megszüntetése az elsődleges feladat.
  • Második lépésként a képzett szakember a vérvételi laboreredmény elemzése után állapítja meg a hajerősítéshez szükséges további lépéseket.
  • A következőkben kidolgozza számodra a hajápolási protokollt, aminek keretében a haj helyes ápolására ad tanácsot, és táplálékkiegészítőket is kijelöl. Ezek tartalmazzák azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek hajad megújulásához szükségesek.
  • Az utolsó, és leghatékonyabb lépés maga a lézeres hajstimuláció és hajerősítő kezeléssorozat, amit a csúcstechnológiás Lumenis M22 lézerrel végeznek a lézerspecialisták.

Mi a lézeres hajerősítő és hajgyógyászati terápia lényege?

A hajhulláscsökkentő és hajstimulációs kezeléssorozata egy hat-nyolc alkalmat magába foglaló, innovatív terápia, ami a maga nemében egyedülállónak mondható. A ResurFix kezeléssel a hajhagymák növekedéséhez szükséges erek képződését serkentik, azaz stimulálják. 

Az új erek lehetőséget biztosítanak a hajhagymák oxigén- és tápanyagellátásának fokozására, és ezzel a hajszálak gyorsabb fejlődésére és erősödésére. Így akár már három kezelés után látható lesz az eredmény.

Milyen előnyei vannak a lézeres hajgyógyászati protokollnak?

A terápia hatására hajad gyors növekedésnek indul. A ritkás, hiányos részek fokozatosan eltűnnek, a hajhullás megszűnik. A kezeléssorozat végére a haj regenerálódása és megújulása erős, fénylő, dús hajkoronát, és garantált önbizalmat generál. 

Mivel az Aesthetica Orvosi Központ hajgyógyászainak az okok sikeres kezelése a célja, a terápia eredménye pedig tartósan gyönyörű haj lesz.

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok