31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Miért hasznos az ipari mosogatógép?

Amennyiben ipari konyhát üzemeltet, akkor rendkívül fontos elem a mosogatás is. A rengeteg összegyűlő edényt, egyéb más mosogatnivalót időigényes kézi erővel megtisztítani, így minden esetben nagykonyhai mosogatógépre lesz szükség. Ismerje meg Ön is ezen gépeket!

A nagykonyhai mosogatógépek előnyei

Vendéglátó-ipari egységekben elengedhetetlen a maximális sterilizáció, illetve a magas fokú tisztaság. Ehhez kitűnően járul hozzá az ipari mosogatógép, hiszen rendkívül magas hőmérsékletű vizet alkalmaz. 

Erre azért van szükség, hiszen ezen a hőfokon már elpusztulnak azok a baktériumok, melyek esetleg problémát okozhatnak a vendégeknek. Ha ezen a folyamaton végigmennek az eszközök, akkor biztos lehet benne, hogy tökéletesen tisztán használhatja majd fel újra a poharakat, illetve a tányérokat.

Szeretné, ha az Ön vállalkozását is egy ilyen profi berendezés segítené a mindennapokban? Ebben az esetben mindenféleképpen érdemes szétnéznie a Nagykonyhai.com Webáruház ipari mosogatógépei között, ahol csak jó minőségű gépeket fog találni. 

A nagykonyhai mosogatógépek az időt tekintve is rendkívül hatékonyak, mely szintén fontos szempont egy vállalkozás életében. Ugyanis nagyon gyorsan képesek elérni olyan hőmérsékletet, melyre a kézzel történő mosogatás során nem lenne lehetőségünk. Így viszont elérhetővé válik az edények szélsebes, alapos tisztítása.

Az ipari mosogatógép használatának pozitívumai

Egy cég vezetésében elengedhetetlen, hogy a folyamatok megfelelően optimalizálva, illetve amennyiben a lehetőség adott, akkor automatizálva legyenek. A nagykonyhai mosogatógépek igénybevételével időt, illetve költséget is meg tudunk takarítani, melyek alappillérei a sikeres vállalkozásnak. 

Egyrészt a gépi mosogatás esetén sokkal kevesebb vizet kell felhasználni, mint a kézi megoldásnál. Ezenfelül pedig az ezzel foglalkozó kolléga bérköltségét is megspórolhatja, hiszen a gép elvégzi helyette a munkát, így nem kell erre külön embert alkalmaznia.

Az idő tényezőjét szem előtt tartva is rengeteget takaríthat meg a nagykonyhai mosogatógép segítségével. Ezen berendezések ciklusideje mindössze néhány perc, és máris tisztán kaphatja vissza a tányérokat, poharakat. 

Ezzel szemben, ha ugyanezt a műveleti sort kézi energiával szeretné elvégeztetni, akkor az akár 30-60 percbe is telhet. Összehasonlítva ezt a két számadatot, igencsak nagymértékű különbség fedezhető fel, melyre lehet, hogy alap esetben nem is gondolna.

Kímélőtisztítás az edényeknek

Az ipari mosogatógépek amiatt is rendkívül hasznosak, hogy nem tesznek semmiféle kárt az edényekben. Így Ön is biztos lehet benne, hogy mind a tányérok, mind a moharak sértetlenül fognak kijönni a berendezésből a mosogatás végeztével, így hosszú ideig tartósak lesznek.

Amennyiben tehát Ön vendéglátóiparban üzemeltet vállalkozást, mindenképpen kifizetődő lesz a Nagykonyhai.com Webáruház ipari mosogatógépébe történő beruházás. Csökkentse költségeit, növelje cégének hatékonyságát, és keressen több pénzt a nagykonyhai berendezések igénybevételével!