15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza
filter.hu filter.hu

Páratlan kerti bútorok az udvarra

A kert manapság már rengeteg igényt kielégít, hiszen sokan nemcsak pihenni járnak ide, hanem kertészkedni, esetleg vacsorázni. Legyen szó egy hangulatos családi étkezésről, esetleg egy baráti grillezésről, vagy csak egy szimpla olvasós délutánról, fontos, hogy minőségi bútorokkal szereljük fel azt.

Éppen ezért, ahogy beltéren, úgy kültéren sem árt olyan típusokat beszerezni, amelyek kiállják az idő próbáját. Lássuk, hogy milyen páratlan kerti bútorok közül válogathatunk! 

Az udvar elrendezése és berendezése

Amikor az udvart rendezzük be, akkor sok tényezőre oda kell figyelni. Nem mindenki rendelkezik hatalmas kerttel, de természetesen akadnak olyanok, akiknek viszont bőven van zöld területük otthon. A Kulteributorok.hu kerti székeivel, asztalaival, padjaival és kiegészítőivel könnyedén berendezheti a külteret olyan bútorokkal, amelyek bírják a strapát. 

Nemcsak belül fontos tehát, hogy hangulatos teret alakítsunk ki, hanem bizony kint is. A kertben manapság már lényeges a különböző bútorok és színek összehangolása, de sokan a dekorációkat sem vetik meg. A hangulatfokozó hatású lámpások, virágok, egyéb fények sokat dobhatnak a kényelmen és az otthonos érzésen. 

Kerti székek a kényelem jegyében

Nagyon hasznos kiegészítői lehetnek a kertnek és a terasznak a kényelmes műrattanból készült kerti székek. Léteznek továbbá fából és alumíniumból készült modellek is, azonban a műrattan jól tűri az UV-sugárzást, de az eső sem árt meg neki túlzottan. 

A Kulteributorok.hu webáruházában megvásárolható típusok mellé ráadásul remekül passzolnak a szintén itt beszerezhető különféle asztalok is. Ezek mind jól mutatnak majd az erkélyen vagy a kertben. Legyen szó fotelről, padról, esetleg bárszékekről, mindegyiknek megvan a maga szerepe. 

Amennyiben sokszor szervez baráti összejöveteleket, nem árt olyan típusokat választani, amelyek egymásba tehetőek, így használaton kívül nem foglalnak túl sok helyet. Amellett, hogy a műrattan stílusos, a szerkezete nagyon könnyű, így bárki számára egyszerűen pakolható. Nem kell tartani attól, hogy esetleg eltörne, valamint a tisztítása is rendkívül egyszerű, elegendő hozzá egy rongy és egy kis víz. 

Egyéb kültéri bútorok, amik hasznosak lehetnek

Egy kertrendezés, terasz átalakítása esetén nemcsak az időjárást kell figyelembe venni. A stílus nagyban meghatározhatja, hogy milyen elemeket engedhet meg magának. Az időtálló anyagok azonban mindenképpen kerüljenek előtérbe, hiszen csak így éri majd meg a nagy beruházás.

Ha a kerti székek és asztalok nem lennének elegendőek, akkor érdemes elgondolkodni például egy függő fotelen, amely manapság hatalmas népszerűségnek örvend. Sokan még beltérre is ezt választják, hiszen igen hangulatos és kényelmes. 

Emellett szóba jöhet még a kerti kanapé, valamint a napozóágyak és a kanapék is. Bármiben gondolkodik, mindenképpen tartsa szem előtt a saját és a családtagok igényeit, hiszen csak így rendezheti be praktikusan a kültéri részleget!

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok