15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
13°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Modern megoldások a szállítmányozásban

A szállítmányozásban, fuvarozásban mélyreható változások történtek az informatika előretörésének következtében, és ma már össze sem lehet hasonlítani egy ilyen vállalkozás működését, a néhány évtizeddel korábbi helyzettel.

A számítástechnika hardveres és szoftveres eszközei nemcsak az adminisztrációs feladatokban vagy az adatbáziskezelés területén nyújtanak segítséget, hanem egyéb modern eszközökkel kiegészítve, korábban nem ismert formában is segítségére lehetnek a cégeknek, vállalkozásoknak.

Íme egy tökéletes példa a fejlődésre!

Az iTrack GPS Nyomkövetés, járműkövetés nemcsak egy szolgáltatást nyújt, hanem szolgáltatások komplett rendszerét, mely úgy lett kialakítva, hogy egyszerre több területen - úgymint biztonság, gyorsaság, gazdaságosság, hatékonyság - nyújtson eredményes támogatást.

A rendszer elemei a járművekbe telepített iTrack GPS fedélzeti egység és az iTrack szoftver rendszer, mely lehetővé teszi a folyamatos és pontos felügyeletet és kontrollt a gépjármű helyzetével, működésével kapcsolatban.

A műholdak támogatásával

A műholdas pozicionálás fontos alapja a szolgáltatásnak, mely egyáltalán nem meglepő, hiszen ma már számtalan iparág használja a műholdakat.

A számítástechnika, a kommunikáció-technika, a távközlési technika, valamint a műholdas pozicionálás együttes alkalmazása teszi lehetővé a GPS nyomkövetést, mely hatalmas és elengedhetetlen segítséget nyújt a járműflottát üzemeltető vállalkozások számára.

Mindenki profitál belőle 

Az iTrack rendszer több, mint nyomkövetés és járműfelügyelet, hiszen a szolgáltatások komplett rendszerével egészül ki, mint például az útvonaltervezés, munkaidő ellenőrzés, elektronikus menetlevél, vezetésistílus-elemzés, útnyilvántartás, szervizfigyelő-alkalmazás vagy akár a NAV norma alapú üzemanyag elszámolás.

A kamionos flották esetében az E-útdíj, az teljes üzemanyagkontroll, a digitális tachográf-letöltés, a Zárt Áruvédelmi Rendszer és a NaviTrack - komplex megoldás a fuvarozóknak - nyújt teljes biztonságot az áruszállításhoz.

Optimalizálja cége működését ezekkel a lehetőségekkel, hogy minden eredményesebben, hatékonyabban működjön!