14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Kiegészítők, amik hangulatossá teszik a születésnapi bulit

A gyerekek imádják, ha a születésnapjuk alkalmából buli keretén belül is ünnepelhetnek a szüleikkel, barátaikkal. Különösen nagy öröm számukra, amikor mit sem sejtenek róla, hogy ezen a jeles napon szülinapi bulit rendeznek számukra.

Egy ilyen party megszervezése nem olyan nagy kihívás, csak néhány dologra kell odafigyelni. Ahhoz, hogy jó hangulat legyen a zene, illetve a finom ételek és italok mellett a dekorációra is érdemes gondolni. 

Hogyan tudsz egy nagyszerű születésnapi bulit rendezni? Milyen kellékekre lesz hozzá szükséged? Mielőtt belekezdünk ebbe a témába, figyelmedbe ajánljuk a Minikék partykellékek kínálatát, ahol minden fontos kiegészítőt be tudsz szerezni. 

Mitől jó egy születésnapi buli?

Először is mindenképp készülj a csemetéd kedvenc tortájával, ugyanis a tortaevés a buli fénypontja! Az édesre sósat fognak kívánni a gyerekek, úgyhogy néhány nasi is kelleni fog, például chips, ropi vagy mogyoró. Na meg persze az üdítőkről se feledkezz meg!

A finomságok mellett zenére is szükség lesz ahhoz, hogy hangulatos legyen az összejövetel. Válogass össze zeneszámokat CD-re vagy pendrive-ra, de ha ezzel nem akarsz bajlódni, akkor az is tökéletes, ha bekapcsolod valamelyik zenecsatornát. Kivéve, ha a gyerekek mesét akarnak nézni, mert akkor valamelyik mesecsatorna lesz a nyerő választás.

Végül, de nem utolsó sorban a partykellékek is fontos elemei egy jó születésnapi bulinak. Ezek nélkül csak egy átlagos találkozó lesz az eseményből. 

Milyen kiegészítőkre van szükséged?

A mesefigurákkal díszített papírtányérokat és papírpoharakat nemcsak a gyerekek fogják imádni, hanem Te is. Gondolj csak bele, milyen jó lesz a buli végén egyszerűen csak beledobni a kukába őket, ahelyett, hogy el kellene mosogatnod! 

Egy születésnapi torta csak akkor az igazi, ha gyertyák is vannak rajta. Választhatsz számos, illetve hagyományos változatot is. Az utóbbiból viszont akkor annyit kell beszerezned, ahány éves lesz a csemetéd. 

A lufikról se feledkezz meg, hiszen azok is nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy hangulatos legyen a party. Egy egész luficsomagot is vásárolhatsz, tele héliumos lufikkal és eldobható héliumpalackkal. 

Mit tarts szem előtt a kellékek beszerzésekor?

A lelkes készülődés során érdemes odafigyelni arra, hogy a kellékekkel szép összhatást érj el. Válassz egy témát, például Disney vagy néhány színt, például sárga és kék, majd ennek megfelelően válogasd össze a kiegészítőket! Lehet, hogy ez kicsit több figyelmet igényel tőled, de utólag hálás leszel érte, amikor meglátod, milyen szép lett a végeredmény.

Ugye, hogy nem is olyan nehéz összehozni a gyerkőc számára a születésnapi bulit? Csak egy kis felkészültséget igényel a részedről, amihez hozzátartozik a partykellékek beszerzése is. Ez sem okozhat gondot, ha tudod, hogy mit kell megvenni, és hol érdemes vásárolni.