13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Hangsúlyozd ajkaidat rúzs segítségével!

A rúzs az egyik legnépszerűbb sminkeszköz, nem véletlenül. Már önmagában is öltöztet, magabiztosságot ad, segítségével kitünhetsz a tömegből, ajkaid pedig különlegesek lesznek.

Ma már számos fajta rúzs elérhető a boltokban, egyvalami azonban közös bennük: rúzst viselve garantáltan nem maradsz észrevétlen! Nézzük meg, hogyan érdemes használni a sminktermékek királynőjét!

A rúzsok különböző típusai

A rúzs nem más, mint egy olyan pigmentanyag, amely különböző olajokkal, viaszokkal és egyéb anyagokkal összekeverve képes arra, hogy ajkaidat csodás színűvé és selymesen puhává varázsolja. Egyszerre véd, ápol és színez. 

A DOUGLAS webshopban fellelhető sminkek kínálata a legjobb minőségű rúzsokat tartalmazza, amelyek között felfedezhető minden létező fajta. A hagyományos rúzs csavaros kivitelezésű, olajokból, zsírokból, ápolószerekből és pigmentből áll, szilárd halmazállapotú és enyhén illatosított. Hossza 5 cm, átmérője kb. 1 cm és az emlékezetes csókok érdekében létezik belőlük ízesített változat is. Lehet matt, fényes és magasfényű is, a színek száma pedig határtalan. 

A folyékony rúzs előnye a könnyű és gyors felvitelben rejlik. A szájfényhez hasonló tubusban kapható és a hagyományos rúzshoz hasonlóan matt és fényes változatban is rendelkezésre áll. A rúzspaletták egyszerre több színt is tartalmaznak. A különböző árnyalatok ecset segítségével vihetők fel a szájra. 

A rúzsok lehetnek matt, fényes, vagy szatén hatásúak. Ez utóbbi a fényes és a matt között helyezkedik el megjelenésében. 

Így válaszd ki a számodra megfelelő rúzst!

Az örvendetesen széles választék nem könnyíti meg a vásárolni szándékozók dolgát. Néhány szempont figyelembevételével azonban a választás megkönnyíthető. A rúzs egyik legfontosabb tulajdonsága a textúrája. Személyes igényeidnek és ügyességednek megfelelően kell döntened arról, hogy a hagyományos vagy a folyékony típust preferálod.

A textúrához hasonlóan fontos a minőség is. Egy jó minőségű rúzs jól fed, tartós és nem okoz irritációt. A megfelelő szín megtalálása nem egyszerű, érdemes többet is tesztelni vásárlás előtt. A szín élénkségét természetesen az alkalom is meghatározza, de egy “dögös vörös” mindig nyerő.

A rúzs  lehet matt vagy fényes is. A matt jól fed, hamar készre szárad és elegáns megjelenést kölcsönöz. A fényes bohókásabb, fiatalosabb, de időnként érdemes felfrissíteni. Ajkad alapszínének, nagyságának, teltségének megfelelően érdemes kiválasztani a leginkább megfelelőt. Emellett természetesen a rúzs állaga, márkája és a használat rendszeressége is fontos szempontok. 

A rúzs a legalapvetőbb sminktermék, amelynek mindenki piperepolcán helyet kell kapnia. Legyen csak egy kedvenced vagy rendelkezz több darabbal is, egyvalami biztos: a rúzs örök társad marad egy életen át!

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok