26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
27°
Kedd
21°
2022.08.13. szombat, Ipoly
filter.hu filter.hu

A lézeres zsírleszívás 3 legnagyobb előnye

Néha a diéta és a testmozgás nem elég ahhoz, hogy megszabaduljunk a felhalmozott testzsírtól, mert az sajnos egy fokkal makacsabb ennél. Ezért sok helyen hagyományosan invazív eljárásokat, például zsírleszívást alkalmaznak a zsír eltávolítására a combról, a hasról és más területekről.

De ezek mellett olyan új technológiák is állnak rendelkezésre, amelyek a lézeres technológiákat felhasználva, sebészeti beavatkozás nélkül is el tudják távolítani a makacs zsírpárnákat jóval hatékonyabban.

A lézeres zsírleszíváshoz nincs szükség műtétre

A hagyományos zsírleszívás műtétet igényel a zsírsejtek eltávolítására, de a lézeres zsírleszívás minimálisan invazív eljárás. Helyi érzéstelenítésben végzik, mert csak egy kis bemetszést végeznek, és a legtöbb ember 3-4 napon belül visszatérhet a munkába, bár az eredmények eltérőek lehetnek a betegek között. A lézerrel segített zsírleszívás lézerenergia-hullámok hozzáadását alkalmazza. Ezek az alacsony szintű hullámok a kezelési területre összpontosítanak. A lézer behatol a bőrbe, és gyengíti a zsírsejtek falát, így a zsír könnyebben eltávolítható. Apró bemetszésen keresztül egy kis kanült helyeznek a bőr alá, hogy kiszívja az olvadt zsírt. A lézer csökkenti a kényelmetlenséget, minimális zúzódást és duzzanatot, valamint kiváló eredményeket biztosít a hagyományos zsírleszíváshoz képest.

Csökkenti a bőr megereszkedését

A lézeres zsírleszívás elősegíti a kollagéntermelést. A kollagén nem más, mint a bőrben található fehérje, amely elősegíti a bőr feszesebb megjelenését. A hagyományos zsírleszívási eljárás során a zsírsejtek cseppfolyósítása és eltávolítása során némi megereszkedett bőr maradhat. A lézeres zsírleszíváson átesett betegek formásabb, tónusosabb területekéről és kontúrosabb megjelenésről számolnak be rendszerint. És ki ne szeretne feszes bőrt? Köztudott, hogy az idő előre haladtával a bőr veszít a rugalmasságából, ráncosodik, ugyanis a sejtek nem úgy regenerálódnak már.

Gyors felépülés és alacsonyabb kockázat

Mivel a lézeres zsírleszívás egy minimálisan invazív eljárás, a gyógyulási idő jelentősen csökken a hagyományos eljáráshoz képest. Nincs szükség műtéti beavatkozásra, így nem meglepő, hogy a lábadozás sem tart olyan sokáig, valamint nincsenek olyan nagy kockázatok. A legtöbb beteg néhány napon belül vissza tud dolgozni, az eredmény is kialakul nem olyan sok idővel a beavatkozást követően. Így akár nyár közepén is érdemes lehet belevágni egy lézeres zsírleszívásba, mert hamarosan élvezhető lesz a látványos eredmény. A területen kisebb a duzzanat és a zúzódás is. A lézeres zsírleszívásnál kisebb a fertőzésveszély, mert a bemetszés mindössze 1-2 milliméteres. Természetesen a fertőzés veszélye soha nem szűnik meg teljesen, de a lézeres verzió egy biztonságos, élvonalbeli eljárás.

Lézeres zsírleszívás Budapesten is elérhető a Bónusz Plasztikai Sebészeten, ahol nagy szakértelemmel, modern eszközökkel dolgoznak. Ha szeretnéd kiélvezni a lézer nyújtotta előnyöket, és egy kevésbé kockázatos módon megszabadulni a makacs zsírpárnáktól, akkor mi mindenképpen ajánljuk a klinikát!

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok