7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Modern fizetési technológia a korlátlan növekedéshez

A bankkártyás fizetési mód elérhetővé tétele ma már minden szolgáltatónál elengedhetetlen. A készpénz használata egyre inkább kiszorul a mindennapjainkból, és átállunk a virtuális tranzakciók lebonyolításának világába. Mutatjuk az optimális megoldást erre a célra.

Személyre szabott ajánlat

A fizetési rendszer kiválasztása sok kereskedő számára nehéz feladat - az átláthatatlan konstrukciók és szolgáltatások megzavarhatják és bizalmatlanná tehetik őket. Emiatt fontos, hogy a szolgáltató transzparens, és személyre szabott árajánlat biztosítson a kereskedőnek előzetes konzultációt követően, amikor bankkártya elfogadást igényelnek, így sokkal nagyobb bizalmat tud kiépíteni bennük.

A POS terminál neked, mint szolgáltató, is egyedülálló megoldást nyújt. Ha a SaltPay rendszerét választod, online is megkötheted a szerződést a céggel. Ezáltal úgy veheted igénybe az eszközt, hogy nem kell a személyes találkozó. Ez elfoglalt, rohanó hétköznapokkal teli vállalkozóknak rendkívül nagy előny lehet. Így ha te is közéjük tartozol, akkor jó választás lesz. A kártyaelfogadás pedig már pár nap alatt is megtörténhet, így nem kell aggódni a hosszú átfutási idő miatt sem.

Végtelen kapcsolódási lehetőség, integrált működés

A rendszer képes bárhol, illetve bármikor a kártyaelfogadásra - csupán néhány alapfeltételnek kell megfelelnie és minden igényt kielégítő eszközt kaphatsz. Így nem kell azon aggódnod, hogy éppen hol és merre jársz, a terminál minden esetben hű társad lesz. Legyen szó akármilyen bizniszról, ez a megoldás mindig biztosítja számodra a gyors és biztonságos fizetési lehetőséget. 

További előnye ezen készüléknek, hogy ePOS - éttermi szoftverrel - is integrálható. Amennyiben ilyen típusú vállalkozást üzemeltetsz, ez a funkció jelentősen megkönnyítheti az életedet. Ugyanis nem kell a kiszolgáláshoz és a fizettetéshez külön szoftvereket alkalmazni.

Ezen felül biztosított számodra a könnyen kezelhető felhasználói felület - itt minden tranzakciót átláthatsz és szemmel tarthatod a számodra érdekes adatokat. Az integrációs lehetőségek is határtalanok. A legtöbb szoftverrel gond nélkül összekapcsolható a rendszer, így garantált a problémamentes fizetési procedúra - ráadásul vásárlás ellenértéke egy munkanapon belül garantáltan megérkezik a bankszámládra. 

Maximális segítségnyújtás, transzparens árazás

A szolgáltatás igénybevételekor nem kell az apróbetűs részektől tartanod. A díjszabás teljesen transzparens, így csak azt kell kifizetned, melyről előzetesen információt kapsz. Magyar nyelvű ügyfélszolgálat pedig készségesen rendelkezésre áll, és a segítségedre sietnek, ha elakadnál valamiben.

Vezesd be üzletedbe a modern fizetési módot, és tedd elégedetté a vásárlókat! Élvezd ki a komplex megoldás által nyújtott előnyöket, és leld örömöd a vállalkozásod vezetésében! A biztonságos fizetés mind neked, mind a vásárlónak érdekében áll, így nem nyúlhatsz mellé, ha ezt a módszert alkalmazod!