7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-3°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Melyek a legnépszerűbb hangoskönyvek?

A pandémia idején sok minden megváltozott, az emberek új szokásokat vettek fel. Ebben az időben teret nyert a hangoskönyvek piaca is, hiszen sokféle módon, sokféle korosztálynak kínáltak megoldást a problémákra a hanganyagokká varázsolt könyvek. Melyek lettek a legnépszerűbb témák?

Önfejlesztő hangoskönyvek

A járvány okozta helyzet sokakat kényszerített változásra, változtatásra. Egyre többen fordultak befelé a lelki békét keresve. Ezt a tendenciát használta ki egy újdonsült vállalkozás, mely meglátta az önfejlesztésben lévő lehetőséget.

Ebben az időszakban lett közismert a VOIZ hangoskönyv alkalmazás, mely a könyvek hangzó formában való megjelenését tűzte ki célul. Már az induláskor is a pszichológiai témájú, önfejlesztést szolgáló hangoskönyveket szerették volna népszerűsíteni az alapítók, de a járvány egyértelművé tette, hogy ez a követendő feladat.

A telefonunkra, tabletre is letölthető app segítségével számtalan lélekmelengető szöveget, könyvet érhetünk el. Ezeket ismert színészek tolmácsolásában hallgathatjuk meg, mikor időnk engedi: a kocsiban ülve, mosogatás közben vagy az orvosra várva.

Nem véletlenül van ebből a témakörből a legnagyobb kínálat az applikációban: a személyiségfejlesztés fontosságára egyre többen jönnek rá, s aki tudatosan teszi jobbá magát, harmonikusabb életet élhet.

Meditációk

A harmonikus élethez elengedhetetlen a lelki nyugalom. A napi stressz, idegeskedés miatt sokszor vagyunk kimerültek, szétszórtak. Van, aki sporttal vagy egy forró fürdővel vezeti le a feszültséget, de sokan esküsznek a meditációra is. Ezek hallgatása is a járvány idején ugrott meg jelzésszerűen. A VOIZ alkalmazásban is elérhetők ilyen hanganyagok, olyanok is, melyekkel más felületen nem találkozunk.

A letöltések száma itt is egyre nő. A népszerűség oka: a meditáláshoz elég napi fél óra, és a vezetett meditációk általában nem hosszabbak ennél.

Mint minden témakörnél, itt is folyamatosan jelennek meg az új felvételek. A voiz.hu tulajdonosainak célja, hogy minden felhasználó megtalálja a kedvére való meditációt, ezért bővítik a kínálatot.

Tanulást segítő könyvek

Az élethosszig tartó tanulás is az egyik kedvelt fogalma a tudatosságra törekvőknek. Ma már nem muszáj visszaülnünk az iskolapadba, hogy elsajátítsunk egy új képességet, vagy felfrissítsük elavult szaktudásunkat.

Ebben is segítségünkre lehet az említett alkalmazás. A sikeres emberekről szóló könyvekből, önéletrajzokból, a marketingről, üzleti életről szóló írásokból is sok ismeretanyag nyerhető, mely a fejlődésünket szolgálja. Ez is igen népszerű téma a könyvhallgatók körében.

A távolabbi célok között szerepel, hogy minél több, nyelvtanulást segítő könyv hangos változata is felkerüljön az alkalmazásra, ezenkívül a VOIZ angol nyelvű hanganyagokkal is kedveskedni akar előfizetőinek.

Érdemes tehát telepíteni ezt a hangoskönyv applikációt, mert sokat fejlődhetünk általa. És egy könyv áráért egy egész könyvtárat kapunk!

Hazai
Külföldi
Hazai
Külföldi
Hazai
Külföldi
Hazai
Külföldi
További anyagok