26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Miért fontos, hogy megfelelő minőségű ruhát viseljünk?

Biztos emlékszik arra, mikor gyerekként figyelmeztették a felnőttek a réteges öltözék előnyeire. Szinte beleégett a tudatunkba ez a szokás. Évszaktól és tevékenységtől függetlenül a mai napig tudjuk, hogy fontos a jó minőségű öltözék, valamint a réteges ruházat, főleg akkor, ha idejünk nagyobb részét a munkahelyen vagy a szabadban töltjük.

Milyen szempontokat tartsunk szem előtt az aláöltözet kiválasztásánál?

Fontos, hogy jól szellőzzön, valamint kényelmes legyen az öltözet! Ez úgy fog megvalósulni, hogyha a ruha olyan gyártótól származik, aki odafigyel arra, hogy bőrbarát alapanyagból, tökéletes szabással készítse el az igényes és divatos ruhadarabjait. 

Nem beszélve arról, ha Ön álló munkát végez, akkor talán a legfontosabb egy kiváló minőségű munkavédelmi lábbeli a Netpolc oldaláról. A praktikus és modern ruházat nemcsak a munkában tesz jó szolgálatot, és hálálja meg a körültekintő használatot, hanem akkor is, amikor szenvedélyének él, sportol vagy horgászik.

Hogyan alkalmazkodjunk a gyakran változó hőmérséklethez?

Gondoljon csak bele, amikor a hideg téli napokon rengeteg az munkája vagy privát élete kapcsán vannak ügyei, és folyamatosan kiszáll, majd visszaszáll a kocsiba! Ha beül, melege van, le kellenne vennie a kabátot, amikor kiszáll pár percre, akkor megint öltözhet fel. 

Ebben segíthet egy kiváló aláöltözet, hogy ezeket a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokat némiképp csökkentse, mert ha van rajtunk egy kényelmes jégeralsó vagy jégerfelső, jöhet szél, fagy, hóvihar, akkor se fogunk fázni, ha netán lusták vagyunk a kabátot mindig összehúzni.

Nagyon sok természetszerető, sportot kedvelő ember magába fordul, amikor beköszönt a hideg. Nem tudják, hogyha megfelelő ruhát hordanának, akkor egyáltalán nem számítana, hogy milyen évszak van. 

Ha Ön szeret horgászni, ne hagyja ki ezt az elfoglaltságot csak azért, mert eddig nem találta meg a megfelelő testhőt megtartó ruhát! Legyen kitartó egy kényelmes és megfelelő alapanyagú ruhadarab keresése folyamán!

A réteges öltözék további darabjai

Írtunk már róla fentebb, hogy nemcsak a hidegben dolgozók készülhetnek fel a réteges öltözék által a tartós hidegre, hanem egy kötött, polár, és extrém béléssel ellátott kapucnis kabát a hölgyeknek is ideális lehet a természetben járáshoz, bármely kinti tevékenységhez. 

Ha esős, havas idő van éppen, akkor a sapkán túl használhatjuk a kapucnit, mint második védőréteget a fejünk fölé. Fontos tartozéka öltözékünknek a sál ezekben a hideg hónapokban, így egy magasabb nyaki résszel ellátott kabát szintén hasznos kiegészítője lehet a megjelenésünknek. 

De a legfontosabb az, hogy maradjunk egészségesek, így el tudjuk végezni a munkánkat. Mindezért csupán annyi áldozatot kell hoznunk, hogy óvjuk és támogatjuk az immunrendszert, és rendesen felöltözünk. Ha egy kiváló minőségű aláöltözet, egy vízálló, kényelmes lábbeli, egy divatos kabát hozzátesz mindehhez, ez a legkevesebb, amit magunkért tehetünk.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok