23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Milyen céges ajándékokat adj férfi kollégáidnak, partnereidnek?

A céges ajándékok jelentőségét nem kell ecsetelni, a férfiaknak szánt meglepetésekét szintén nem, de ne feledjük, hogy mást szeret egy nő és mást egy férfi. Bárki számára is készíttetsz össze ajándékcsomagot, fontos, hogy a minőséget mindig szem előtt tartsd!

Elsőre talán nem tulajdonítasz akkora jelentőséget egy céges összeállítás esetében annak, hogy milyen jellegű ajándékokat tartalmaz a csomag, azonban hidd el, nagyon is fontos. Nőknek talán könnyebb összekészíteni egy ajándékcsomagot, hiszen már a megjelenéssel is rabul ejtheted őket, hát még a benne található prémium termékekkel. Férfiak esetében is fontos a megjelenés, de a tartalom még nagyobb hangsúlyt kap.

Ideális céges ajándékcsomagok

Megtalálni a tökéletes céges ajándékot igazi kihívás, hiszen óriási a kínálat, bármilyen jellegű csomagot is választanál.

Ha ki akarod fejezni megbecsülésedet egy üzleti partnered vagy beosztottad felé, jó módja ennek egy megfelelően összeállított karácsonyi ajándékcsomag. A belevalók minden esetben magas minőséget képviseljenek! Ezzel ugyanis nemcsak őket, hanem magadat is minősíted. 

Szerencsés, ha az igényesen becsomagolt termékek tartalmazzák céged logóját, nevét is, így egyrészt könnyebb beazonosítani a kedvességet már ránézésre is a karácsonyi ajándékdömping közepette, másrészt könnyebb a cégedet is megjegyezni nemcsak annak, aki kapja, hanem aki nála látja a logózott tárgyakat.

Hogyan válassz férfi ajándékcsomagot?

A férfiak is szeretnek enni, inni, így számukra is választhatóak gasztro ajándékok, ezek azonban jellegükben különböznek a nőknek szánt finomságoktól. A testesebb borokat, röviditalokat és egyéb italféleségeket, csípősebb, töményebb ízeket, maszkulin ínyencségeket tartalmazó csomagok mind-mind ideális ajándékok férfiaknak.

A férfiak fogékonyabbak a technikai, műszaki újdonságokra, kütyükre, amelyekből igazán széles a paletta, így nem nehéz választani megfelelő darabokat. A Bellio-nál a legkiválóbb minőségű termékek kerülnek a céges ajándékcsomagokba, így neked csak annak típusát kell kiválasztanod.

Nem mindegy, hogy mennyire közelről ismered azt, akit megajándékozol!

Amennyiben jobban ismered valamelyik partneredet, netán baráti viszony fűz hozzá, az ajándékválasztás terén még nagyobbak a lehetőségeid. Ha ismered a hobbiját, kedvelt szórakozását, tudod róla, hogy igényes a külsejére, ezeknek megfelelően választhatsz termékeket, és akár egy egyedi ajándékcsomag összeállítást is kérhetsz. Nincs annál tökéletesebb meglepetés, mint ami személyre szól, egyedi, kifejezi nagyrabecsülésedet a másik iránt. 

Bár sokan értékelik a vicces ajándékokat, de céges ajándék esetében érdemesebb megmaradni a klasszikusoknál, minőségi borokat, pálinkákat, egyéb férfias gasztronómiai összeállítást választani, mert az biztos befutó. A választék szinte végtelen, készíttethetünk valamilyen tematika szerint is csomagokat, amennyiben passzol az eseményhez, de maradhatunk a közkedvelt ajándékoknál is, odafigyelve a prémium minőségre.

Természetesen a személyreszóló üdvözlőkártyáról ez esetben se feledkezz meg!